Головний освітянин міста зустрівся з педагогами та батьками 6-ої школи.

П'ятниця, 22 липня 2016, 14:31
Нікого не бачу, нікого не чую, нічого нікому не скажу. Приблизно за таким сценарієм відбулась зустріч начальника міського управління освіти Романа Миколаїва із батьками та педколективом 6 школи. Нагадаємо, останні вже впродовж тижня відстоюють директора ЗОШ Андрія Попика, котрого нещодавно звільнили з посади в зв’язку із закінченням контракту. За цей час містяни де тільки не були. І в пана Миколаїва, і на сесії, і, навіть, на особистому прийомі в мера. Походеньки, щоправда, так і не дали бажаного результату. Люди кажуть, їх просто не чують. Остання спроба достукатись до влади відбулася на загальних зборах. Щоправда, згоди влада з громадою так і не дійшли.
Майже дві години спілкування батьків із начальником міського управління освіти так і не зрушили питання щодо продовження контракту із колишнім очільником 6-ої ЗОШ Андрієм Попиком з місця. Здається, що пан Миколаїв слухав та не чув позиції батьків, час від часу зриваючись на крик.
Претендента на посаду пан Миколаїв, каже, вже має. Нового. Бо старий йому не підходить. Як господарник. Андрій Попик, мовляв, не впорався із ремонтом фасаду. Рік тому, у червні для проведення відповідних робіт директор уклав договір із фірмою-підрядником. Утім, роботи й досі не прийняв. Через його недогляд, каже пан Миколаїв, на управлінні висять неосвоєних 138 тисяч. Власне, це – вся історія. Принаймні озвучена головним освітянином міста. Історія ж колишнього очільника закладу Андрія Попика від неї дещо різниться. Каже, гроші вже рік в повітрі – не через нього. Договір дійсно підписував він, за ремонтом дивився. А, от, контролювати техніку виконання робіт, від самого початку не мав. Це функція – не директорська, а відповідного спеціалізованого комунального підприємства.
Пан Андрій додає, саме «Технагляд», а не він, не підписує акти.
Чому саме його зробили крайнім, пан Андрій, каже, не знає. І додає, до нещодавна, причину чому із ним не продовжують контракт, в освіті називали іншу. За останній рік роботи, про проблеми з фасадом ніхто навіть і не згадував – ні тобі попередження, ні догани, навпаки винного, на думку очільника міського управління освіти, директора навіть преміювали.
Звідки і чому тільки зараз до нього, як до директора, з’явились претензії пан Андрій, каже, не знає. Ні сном, ні духом про це і батьки. Переконують, їх директор – найкращий і просять керівництво міста, зрештою почути – іншого не хочуть. Почують містян, а чи ні – наразі питання, відповідь на яке залежить в основному від головного освітянина. Адже саме він має право візувати контракт. І, зважаючи на настрої чиновника під час останньої зустрічі, долю 6-ої школи він давно уже вирішив. І вже сьогодні готовий представити нового керівника.
Позиція нікого не бачу, нікого не чую, нічого нікому не скажу батьків не тішить.
Loading...

Новина дня

Під вартою: Апеляційний суд Хмельницької області так і не випустив бізнесмена Дяченка Апеляційний суд Хмельницької області залишив бізнесмена Валерія Дяченка під вартою. Там він буде перебувати до завершення слідчих дій у кримінальному провадженні, відкритому за вимагання.

Останні новини

17:39
Під вартою: Апеляційний суд Хмельницької області так і не випустив бізнесмена Дяченка  
14:44
Кам’янець-Подільський прийматиме театралів з усієї країни на фестивалі «Комора» ... 
12:57
Сердечні вітання    У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ... 
12:02
В обласній філармонії виступлять "Козаки Поділля" Концерт відбудеться сьогодні. 
11:00
У ДТП на Хмельниччині загинула 10-річна дитина Її мама не впоралась з керуванням автомобіля і потрапила в аварію.... 
17:24
Самосуд по-Ізяславськи: у селі Комини троє молодиків вбили ґвалтівника У селі Комини Ізясла... 
14:18
Під Кам'янцем - жахлива аварія Жінка з маленькою дитиною в реанімації. 
13:21
У Хмельницькому водій насмерть збив пішохода і втік з місця події Справою займаються слідчі.... 

Ексклюзив

На варті. Запис прямого ефіру від 29 вересня
   Гості студії: Оксана Іванець - начальник прес-служби Східного регіональ...
30.09.2016 09:51
Програма "Досить". Басейн і депутати
  
29.09.2016 13:52
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
29.09.2016 12:57
Досить
  Гості студії - Анатолій Марцинкевич - голова Апеляційного суду Хмельницької області; Сергій Болотін - секретар судової палати....
29.09.2016 10:01