Компанія Кернел – лідер агропромислового комплексу України та надійна підтримка для селян

Вівторок, 06 вересня 2016, 16:12
Позитивний досвід та дієві соціальні програми. Так вже два десятки літ працює Компанія Кернел – лідер агропромислового комплексу нашої країни. Обробляючи 400 тисяч орендованих земель у 10 областях України у Компанії дбають не лише про урожай, а й про громади, що довірили свою землю кернелівцям. На Хмельниччині інтереси Кернел представляє підприємство «Енселко Агро». 13 районів нашої області вже відчули переваги партнерських відносин із потужним агровиробником.
Лисиченська школа зустрічає дітей у новому навчальному році. Просторі класи та затишні коридори раді дітлахам. За літо тут встигли зробити добротний ремонт та навіть оздобити стіни українськими розмальовками. З особливим сумом перші шкільні уроки зустрічають випускники – для них це останній рік у навчальному закладі, що вже став для учнівських сердець особливим.
Новий навчальний рік розпочався із приємного подарунка. Відтепер у школі - нове, надійне, а головне , безпечне покриття на підлозі. Підприємство «Енселко Агро» компанії Кернел направило кошти для цієї справи.
Зміни у приміщенні навчального закладу помічають і учні, і батьки.
Окрім високих показників урожайності, у КЕРНЕЛ реалізовують дієві соціальні програми, як для працівників, так і для орендодавців Компанії та підопічних сільських громад. Серед таких – підтримка духовності, освіти, медицина тощо. У Славутському районі «Енселко Агро» компанії КЕРНЕЛ обробляє 1000 гектарів землі у трьох населених пунктах. Компанія турбується про те, щоб кожна ініціатива та звернення від пайовиків, жителів сіл області, в тому числі із Славуччини були почуті. Дієві соціальні програми активно втілюються в життя Компанією та благодійним фондом «Разом з КЕРНЕЛ» - організацією, яка створена агропідприємствами КЕРНЕЛ з усіх регіонів країни для надання фінансової допомоги підопічним селам та їхнім жителям. Село Лисиче не є винятком, тому відчуває постійну підтримку інвестора. Вже незабаром нові постільні комплекти очікує дитячий садок.
Отож, КЕРНЕЛ дбає про громади та сумлінно виконує усі соціальні зобов’язання . А селяни відчувають - земля стає не лише джерелом сімейного доходу, а й приносить інвестиції у населений пункт.
Відповідальний бізнес та добросовісні відносини з пайовиками Компанія КЕРНЕЛ демонструє щоденною працею та корисними соціальними проектами. Окрім цього КЕРНЕЛ є сумлінним платником податків. За 6 місяців 2016 року агропідприємства Компанії сплатили 220 млн грн податку до державного та місцевих бюджетів, Хмельниччина отримала 43 млн грн податкових коштів. Відтак не лише обробіток землі, а й добробут селян є пріоритетами у діяльності Компанії.
Loading...

Новина дня

У парку Чекмана з’явився велопатруль Авто-, вело- та піші патрулі. У теплу пору патрульні міста працюють у посиленому режимі. Особливо, у місцях відпочинку та масового скупчення людей. Відтак, на літній період у парку у Чекмана з’явиться велопатруль. Згодом додасться ще один - піший. Не залишається без нагляду і міський пляж. У сезон купання тут працюватиме пляжний патруль.

Останні новини

14:15
На Хмельниччині 9-річний велосипедист втратив рівновагу і потрапив під “ЗІЛ” Хлопчик... 
12:58
У Шепетівці податківці припинили незаконну діяльність з продажу дизельного пального  
12:12
На Хмельниччині поліцейські затримали кримінальний дует, на рахунку якого близько 30 крадіжок та розбійний напад  
11:29
Голову Летичівської райради засудили за правопорушення, пов’язане з корупцією Чино... 
10:27
Хмельничанам покажуть виставку фотографій надзвичайних тваринок Презентує світлини відомий зе... 
14:50
У парку Чекмана з’явився велопатруль Авто-, вело- та піші патрулі. У теплу пору патрульні міста працюють у посиленому ... 
12:53
«Веселі старти» у спортивно - оздоровчому таборі «Олімп» 07 червня 2017 року обласний центр фізичного ... 
11:54
«Афера на мільйони»: прокурор звинуватила захисників базарниці в затягуванні процесу  

Ексклюзив

На Варті. Запис прямого ефіру від 8 червня
  Гість студії - речник управління поліції у м. Хмельницькому Роман Мартинюк...
09.06.2017 09:28
"Омріяним шляхом"
  
08.06.2017 18:07
Тележурнал “Відродження”. Випуск №63
  У новій формі до нових перемог.
08.06.2017 17:19
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
08.06.2017 09:54