Утилізація звалищного газу на міському полігоні - реальність чи міф?

Четвер, 13 жовтня 2016, 17:12
Утилізація звалищного газу на міському полігоні - реальність чи міф? За рік німецькі інвестори пропонують втілити в життя такий проект. Співпрацю із закордонними гостями планує налагодити міська рада. А от чи будуть це німці, чи хтось інший – залежить від пропозиції для нашого міста.
Наразі у міській раді розглядають двох можливих інвесторів. Це компанія ЛНК та ТОВ «Спільне українсько-німецьке підприємство «Альтернативні енергосистеми». Обидва товариства пропонують співпрацювати за інвестиційним договором. З останніми - нещодавно відбулася друга зустріч.
Втілити в реальність задум, який пропонують закордонні гості, можна за рік. Необхідна сума – майже два мільйони євро. Це спільні кошти міста та інвесторів.
Подібний проект вже два роки діє у Вінниці. За словами Йорга Майсснера, директора спільного україно-німецького підприємства, сусіди дали п’ять відсотків інвестицій. На засіданні дві сторони обговорили технічні та економічні показники проекту та можливі місця розміщення когенераційної установки.
Через місяць - наступна зустріч з інвесторами. Вони мають представити бізнес-план проекту. Тоді ж керівництво обласного центру буде приймати рішення, чи вигідно місту рухатися далі з цими партнерами.
Loading...

Новина дня

Вакцини від грипу у Хмельницькому немає На випадок спалаху гострих респіраторних інфекцій та грипу, навіть запас антибіотиків в лікувальних закладах області залишається вкрай обмеженим.

Останні новини

13:41
Поліція затримала усіх підозрюваних у розбійному нападі на листоношу Наразі потерпіла переб... 
12:46
Хмельницька міськрада програла у “вишці” справу зі знесення багатоповерхівки над Південним Бугом  
11:47
Хмельничани! Дитині терміново потрібна допомога В селі Ленківці Шепетівського району у 3-річного Артема трак... 
10:50
У Хмельницькому пройшла Всеукраїнська конференція щодо реабілітації учасників АТО  
09:59
У Хмельницькому стартував ІІ міжнародний чемпіонат з б’юті-індустрії «BEAUTYWEST 2016» ... 
18:15
Вакцини від грипу у Хмельницькому немає На випадок спалаху гострих респіраторних інфекцій та грипу, навіть запас анти... 
15:37
Сердечні вітання    У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ... 
16:49
Сесія міської ради Підтримка учасників АТО та новий притулок для собак – за що голосували депутати на черговій сесії.... 

Ексклюзив

Тележурнал "Відродження". Випуск №12
  
27.10.2016 16:18
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
27.10.2016 15:37
Тележурнал "Відродження". Випуск №10
  
27.10.2016 14:37
Досить
  Запис прямого ефіру від 26 жовтня
27.10.2016 13:31