Далеко їхати не доведеться. На Хмельниччині з’явився мобільний сервісний центр МВС

П'ятниця, 31 березня 2017, 16:23
Це – автомобіль, оснащений усім необхідним приладдям, аби одразу на місці видати посвідчення водія, чи інші потрібні довідки. Коштує такий мікроавтобус майже мільйон гривень, втім, він стане у нагоді жителям найвіддаленіших населених пунктів області.
Замінити водійське посвідчення чи подати запит на довідку про несудимість відтепер можна, не виїжджаючи зі свого населеного пункту. Мобільний сервісний центр приїздитиме туди, де немає відповідних стаціонарних установ. Працюватимуть центри на прохання від місцевої влади, яка може подати запит до Регіонального сервісного центру МВС в області.
 
Графік, до речі, можна побачити на сайті Головного чи Регіонального центру. Там вже зазначені Нетішин, Городок, Волочиськ, Красилів та Летичів. Вже незабаром жителі цих населених пунктів зможуть спробувати якість послуг мобільних сервісних центрів.
За часом надання послуги у мобільному сервісному центрі не відрізнятиметься від стаціонарного, якщо інтернет не підведе. Аби працювалося комфортніше, передбачили й генератори електрики – їх використовуватимуть, якщо під’єднатися до електромережі не буде змоги. А так усередині все, як у офісі.
Буде і чековий апарат, і камера відеоспостереження. Ціна одного сервісного центру на колесах майже мільйон гривень. Всього на Україну закупили два десятки таких мобільних офісів.
Loading...

Новина дня

«Здай кров – врятуй життя» Стань донором – подаруй людині життя. У рамках тижня безпеки дорожнього руху хмельницькі поліцейські долучилися до всеукраїнської акції«Здай кров – врятуй життя». Правоохоронці міста стали донорами. Тим самим поділилися кров’ю зі скаліченими у ДТП.

Останні новини

18:19
«Здай кров – врятуй життя» Стань донором – подаруй людині життя. У рамках тижня безпеки дорожнього руху хмельницькі поліцейські ... 
18:07
Рок позицій не здає. Гурт «Мотор'ролла» святкує 23 день народження Фактично гурт один із небагатьо... 
10:48
Сердечні вітання    У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ... 
17:49
Круглий стіл влади і перевізників Одні запитували, інші відповідали та пропонували. В Хмельницькому відбулася зустріч при... 
17:41
В центрі Хмельницького комунальні служби демонтували будівельний паркан Демонтувати -... 
16:20
Змагання між школярами у знаннях правил дорожнього руху У Хмельницькому патрульні та влада міста влашту... 
12:55
17-річна мама з Хмельниччини пограбувала дорослого чоловіка Дівчина знайомилася з чоловіками через с... 
11:48
Кава як мистецтво: вже цими вихідними у Кам’янці-Подільському - ароматний фестиваль  

Ексклюзив

Підсумковий випуск новин від 7 травня
  Знову будують, де не можна, одружуються за добу у Хмельницькому та б'ються на меч...
11.05.2017 12:27
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
11.05.2017 10:48
Досить. Ефір від 10 травня
  Гість студії - Олександр Новосядлий - начальник сектору контролю за обігом зброї у сфері дозвільної сист...
11.05.2017 09:57
Момент Істини. Ефір від 9 травня
  Гість студії - координатор руху "Чесно" у Хмельницькій області Олег Черненко...
10.05.2017 15:02