Поліцейських краю навчали як вберегтися від соціально небезпечних хвороб

Понеділок, 24 квітня 2017, 17:37
Служба – небезпечна і складна: правоохоронців краю навчали як вберегтися від соціально небезпечних хвороб та як правильно спілкуватися із хворими. В Головному управлінні Нацполіції відбувся інформаційно-освітній тренінг з проблематики дотримання прав людини, профілактики ВІЛу та інших небезпечних інфекцій, захисту працівників поліції від інфікування на робочому місці. Навчання наразі пройшло близько 50-и правоохоронців. В подальшому вже вони навчатимуть колег тому, що дізналися.
Дотримання прав людини, профілактика ВІЛу, туберкульозу та гепатитів. Працівників поліції навчали як захиститися від інфікування соціально небезпечними хворобами на робочому місці. Інформаційно-освітній тренінг до обласного управління приїхали проводити кияни. Кажуть, такі навчання правоохоронцям конче необхідні. Адже, вони частенько спілкуються із представниками груп ризику, відтак, просто зобов’язані знати – як вберегти своє життя та здоров’я – не лише від куль, а й від інфекцій.
Власне, для того, аби знати як діяти у ситуації потенційно небезпечній, на тренінг з’їхалися поліцейські зі всієї області. Пані Людмила – працівник Дунаєвецького відділу поліції, каже, ази про те як убезпечитись в роботі знає, утім, знання, як то кажуть, за плечима не носити.
Загалом тренінг відвідало близько 50-ти правоохоронців краю. Запрошували тих, хто в подальшому зможе передати отримані знання колегам.
По завершенні навчань кожен відвідувач отримав відповідні сертифікати. Крім того, так би мовити, не відходячи від каси, мав змогу перевіритись на ВІЛ. Тренінг супроводжувався бліц-тестуванням. Поліцейські, котрі самі ж ініціювали проведення навчань кажуть, незабаром ще раз запросять до себе київських фахівців, аби просвітити якомога більше колег. Адже, бути проінформованим – значить бути озброєним.
Loading...

Новина дня

Споживачі платять – борги не зменшуються Закінчення опалювального сезону та нові борги. Комунальники підбивають підсумки діяльності у зимовий період та готуються до наступного. А ще - закликають споживачів вчасно платити та утеплювати будинки.

Останні новини

12:37
Сердечні вітання    У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ... 
09:54
В Дунаєвецькому районі чоловік згорів у власному будинку Тіло виявили рятувальники під час ліквідації... 
15:59
Споживачі платять – борги не зменшуються Закінчення опалювального сезону та нові борги. Комунальники підбивають під... 
11:36
Безпечне "Євробачення" контролюватимуть кінологи з Хмельниччини Митні кінологи з Хмельницьког... 
10:47
У хмельницькому ЦНАПі прийматимуть за іншим графіком Графік прийому громадян дещо змінився. ... 
09:59
Хмельницькі патрульні шукають свідків ДТП, що сталася на перехресті Старокостянтинівського шосе і Прибузької  
15:42
20 мільйонів на ремонт доріг З приходом тепла якість доріг міста хмельницького покращиться. Про це на брифінгу журналістам заяви... 
18:04
«Доступні ліки» доступні й хмельничанам З першого січня в Україні почалася медична реформа. Нововведення торкнулися... 

Ексклюзив

Момент Істини. Ефір від 25 квітня
  Гість студії - Костянтин Пархоменко - організатор фестивалю "Форпост"...
27.04.2017 13:28
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
27.04.2017 12:37
Про здоров'я. Запис прямого ефіру від 24 квітня
  Гість студії - Олександр Мирний - головний епідеміолог області...
27.04.2017 11:48
Програма "Спортцентр"
  Авторська програма Богдана Любиченка "Спортцентр". Випуск від 24-го квітня...
25.04.2017 13:19