Інтрига до останньої секунди. У чвертьфіналі першої ліги кам’янець-подільське «Дідібао» та запорізький «Металург» обмінялися перемогами

Перша ліга з баскетболу крокує містами країни. Так її чвертьфінал дійшов до Кам’янця-Подільського. У рідних стінах баскетболісти «Дідібао» приймали запорізького «Металурга». Попередньо у одній восьмій кам’янчани переграли Чернігів, а Запоріжжя – Маріуполь.

До протистояння у Кам’янці-Подільському готувалися не тільки місцеві баскетболісти. Так запорізький «Металург» ледь не під лупу роздивлявся кожного з гравців «Дідібао».

А тому гра вже з перших секунд обіцяла бути цікавою та напруженою. Стартовий ривок у протистоянні взяли кам’янчани та навіть вберегли перевагу у 14 очків після першої половини матчу. Третю чверть гравці «Дідібао», м’яко кажучи, провалили, у четвертій зібралися та таки показали «Металургу», хто в домі господар. Зробити це, кажуть кам’янчани, було непросто. По-перше, «Металург» – насправді потужна команда, по-друге, має те, чого бракує «Дідібао» – умови для спільних тренувань.

Другий поєдинок «Дідібао» та «Металурга» пройшов у Запоріжжі. Його виграли металурги. Тепер, аби визначити долю півфіналу, командам доведеться провести ще один матч. Щасливу перепустку вони розіграють 20-го квітня, у п’ятницю. Прийматиме вирішальну гру місто Кам’янець-Подільський.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

Баскетбол у кожну школу! У Хмельницькому відбувся семінар для викладачів фізичної культури,тренерів з баскетболу та суддів-початківців

На тренерській ниві Анна Шликова працює вже п’ять років, втім, це тільки офіційно, насправді, каже ...