Крик, нецензурщина та зневага. Педколектив палацу творчості вимагає ротації у керівництві

Саме так, стверджують педагоги, дозволяє собі спілкуватись директор палацу творчості зі своїми підлеглими. Вже кілька місяців між керівником закладу та викладачами точиться війна. Педагоги кажуть, керівник не має поваги до працівників палацу, ба більше – не гребує міцним слівцем і на адресу дітей.

Крім того, наголошують педагоги, директор має упереджене ставлення до деяких працівників. Тим, хто потрапив у немилість – виписує догани, погрожує звільненням та перешкоджає роботі. Так, одного дня Леся Притис, заступник директора з навчально-виховної роботи просто не змогла потрапити у власний кабінет. Замки були замінені, новий комплект ключів їй не надали. Згодом пані Леся дізналась про догану на її адресу та плани керівництва щодо її звільнення.

Через цей конфлікт колектив палацу розділився на два табори. Ті, хто підтримують директора, впевнені – керівник має право робити те, що він робить. А підлеглі зобов’язані підкорюватись його наказам.

Ми й надалі слідкуватимемо за розвитком подій. Спеціально для вас дізнаємось чи дійсно директор палацу перевищує свої повноваження, як він спілкується із підлеглими та учнями. І які плани стосовно пана Гули у департаменті освіти і науки міста.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

Як у Хмельницькому працевлаштовують атовців?

За майже п’ять років війни на сході Україна отримала тисячі сучасних героїв. Частина з них ...