Коли подавати показники лічильників електроенергії?

Не п’ять днів, а чотири. Нещодавно інформація про зміни у термінах передачі показників лічильників електроенергії з’явилася на сайті «Хмельницькобленерго». Тепер замість звиклих п’яти днів споживачі подаватимуть дані у чотириденний термін.

Ці зміни, кажуть енергетики, принесуть користь і компанії, і споживачу. Це тому, що терміни подачі скорочуються, а відповідно інформація оброблятиметься швидше.

Хоча терміни і змінюються, та способи передачі показників залишаються традиційними – візит до сервісного, дзвінок у кол-центр та найновіші – смс-повідомлення або «особистий кабінет».

Якщо ж показники подавати не у нові терміни, а за старинкою – вони розрахунковими не будуть. Це тільки попередні дані для проведення розрахунків на кінець місяця.

А ось з боржниками панькатися не будуть. У разі заборгованості, електричну енергію не постачатимуть, а ось повторне відновлення битиме по кишені самого споживача.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

Відкриті дані про реєстрацію авто презентували у Хмельницькому

Відслідкувати тенденції у автомобільній галузі відтепер стало просто. Кілька фільтрів дозволять будь-якому користувачеві інтернету ознайомитися ...