Силам спеціальних операцій – два роки

 

Спецпризначенець Тарас розповідає про специфіку взаємодії у групах розвідників. З 2014-го він, разом із побратимами, боронить Україну від промосковських окупантів у лавах 8 полку. Розвідники на Сході виконують особливі, притаманні тільки частинам спеціального призначення, завдання. Другу річницю заснування окремого роду військ – Сил спеціальних операцій відзначали у Хмельницькому. Створювати ССО в умовах війни було не просто.

Спокій, розсудливість, вміння приймати рішення у найскладніших ситуаціях – риси, котрі притаманні українським спецпризначенцям. Вони виконували, та продовжують виконувати завдання на Донбасі. Їх операції таємні, а військова майстерність відшліфована до автоматизму.

Демонстрація спроможностей груп спеціального призначення із тактичної та вогневої підготовки за підтримки армійських гелікоптерів та транспортних літаків – напередодні професійного свята за бійцями армійської еліти спостерігали не тільки воєначальники, але й родини спецпризначенців. З нагоди Другої річниці створення Віктор Муженко вручив військовослужбовцям Сил спеціальних операцій нагороди від Президента, Міністра оборони та відзнаки начальника Генерального штабу. Доки на фронті мовчить важка зброя, розвідники завжди при роботі.

Регулярні тренування, стрибки з парашутом, підготовка армійців – спецпризначенців за стандартами НАТО. Нині в Україні створений навчальний Центр ССО.

Бійці – спецпризначенці можуть виконувати завдання будь-якого рівня складності. В умовах війни Сили спеціальних операцій – це інструмент прихованої боротьби з окупантами.

Їх завдання таємні, однак подвиги стануть окремою сторінкою в історії російсько-української війни.

 

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

«Чужих дітей не буває»Ч.2. На боржників аліментів чекають нові санкції

Сто два мільйони гривень за вісім місяців вдалося стягнути Виконавчій службі Хмельниччини із боржників аліментів. ...