Ката та куміте. У Хмельницькому пройшов Кубок міського голови з традиційного карате

Спочатку – кілька хвилин розминки, а далі – до самого турніру. Цими вихідними у Хмельницькому пройшов перший Кубок міського голови з традиційного карате.

На запрошення відгукнулися не лише каратисти з України, а й з-за кордону. Тим самим хмельницький кубок набув статусу міжнародного.

Ярославу тільки 12-ть і 5-ть років з цих 12-ти він займається карате. Найбільше, каже каратист, подобається спарингувати, втім на змаганнях, запевняє, головне далеко не перемога.

А це – Данило Машевський. Юнаку – тільки 15-ть і він вже володар чорного поясу, а перший раз у секцію карате, каже Данило, прийшов, коли йому було тільки 5-ть.

Сім років тому Ярослава Райляна у секцію карате привела мама. Нині юнак – восьмикратний чемпіон України, володар коричневого поясу, втім, запевняє каратист, великі перемоги ще попереду.

Мама Ярослава Аліна своїм сином дуже пишається. При цьому, зізнається, перед кожними його змаганнями хвилюється як вперше.

Наступні змагання, де пані Аліна знову хвилюватиметься, не за горами. Вже наступного місяця Ярослав разом з іншими каратистами покаже себе на чемпіонаті світу.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

Як у Хмельницькому працевлаштовують атовців?

За майже п’ять років війни на сході Україна отримала тисячі сучасних героїв. Частина з них ...