«Окрасою» Хмельницького стане сучасний туалет

Чиновники обіцяють – сучасний. Кажуть, на цьому місці з’явиться не просто туалет, а модульна громадська вбиральня. Із автоматичними дверима і електронним розрахунком на вході. Скільки коштуватиме задоволення поки не кажуть.

Для того, аби відкрити нову вбиральню потрібно геть зовсім часу. Адже її не зводитимуть з нуля, а привезуть готовою з Івано-Франківська.

На відкриття туалет обіцяють облагородити – переконують, ноу-хау стане справжньою окрасою міста.

Хмельничани, на жаль, покращеннями не задоволені. Кажуть, туалет тут – не бажаний. Їх підтримує і екс-депутат міськради. Володимир Швець просто спантеличений вибором місця під громадську вбиральню. Каже, площ під такий об’єкт і в Хмельницькому, і навіть біля Дитячого світу – чимало. Не розуміє чому туалет вирішили втулити біля будівлі, котра у 98-му отримала державну премію у галузі архітектури

Міські чиновники із екс-депутатом не погоджуються. Кажуть, місце вибрали спеціально видне і загальнодоступне. Адже, нову вбиральню робили, орієнтуючись на інвалідів. Для таких людей туалет буде спеціально обладнаний. А, от, чи безкоштовний – питання.

About Ексклюзив

Check Also

Featured Video Play Icon

Як у Хмельницькому працевлаштовують атовців?

За майже п’ять років війни на сході Україна отримала тисячі сучасних героїв. Частина з них ...