Рівненський льонокомбінат

Вівторок, 08 липня 2014, 14:57
Сильна держава – це сильна економіка. А сильна економіка будується, передусім, на потужній вітчизняній промисловості. Сьогодні Україна особливо потребує зміцнення позицій у всіх сферах виробництва. І цю справу успішно впроваджує Рівненський льонокомбінат, стабільно нарощуючи потужності і впроваджуючи найсучасніші світові технології.
Щоб вітчизняна продукція була якісною і відповідала міжнародним стандартам, виготовляти її потрібно на новітньому обладнанні. Чотири надсучасні в'язальні машини прибули днями на Рівненський льонокомбінат. Розвантажують їх неквапно, щоб не пошкодити дорогу і довгоочікувану техніку.
Контролює процес вивантаження і встановлення нових машин особисто власник підприємства Олег Червонюк. Поки новенькі лише облаштовуються у просторому цеху Рівненського льнокомьбінату - їхні старші родичі продовжують плідно працювати. Але новоприбула техніка, випущена у Німеччині лише цього року, в’язати трикотажне полотно буде чи не удвічі швидше за свою рідню попереднього покоління - до 500 кілограмів. Перевагою нових машин є технологічні вдосконалення, котрі запобігають технічним збоям і здешевлюють продукцію. До того ж, відтепер не потрібно буде додатково розрізати рукав тканини на полотно, нині машина це робитиме сама.
Із виготовленої на нових машинах трикотажної тканини далі на Рівненському льонокомбінаті шитимуть одяг. Саме тому якість матеріалу має бути на найвищому рівні. Придбати його можна у фірмовому магазині підприємства.
Loading...

Новина дня

Попри батьківські протести, ЗОШ №6 очолить новий директор Говорили-балакали, сіли та й заплакали, або Слухати – не значить чути. Попри батьківські протести, що тривали щонайменше місяць, шосту школу таки очолить новий директор – Сергій Ткач. Чоловіка уже встигли два рази представити колективу – 25-го та 29-го липня. Наразі він, як і інші новопризначені керівники освітніх закладів міста, проходить навчання у педакадемії.

Ексклюзив

Програма ”Кльова рибалочка” з Анатолієм Вінскевичем. Випуск 11
29.07.2016 16:25
Програма "Досить"
Розслідування щодо будівництва на території хмельницької музичної школи №1...
28.07.2016 14:00
Момент Істини
Запис прямого ефіру від 26 липня. Гість студії - Хмельницький міський голова Олександр Симчишин...
27.07.2016 11:00
Спортцентр
Випуск від 25 липня
26.07.2016 09:21