Благодійна користь від зорової діагностики

Четвер, 13 листопада 2014, 14:57
Мережа офтальмологічних салонів з нагоди тижня захисту сліпих влаштувала доброчинну акцію. Кошти зібрані від обстеження кожного пацієнта спрямують на потреби підопічних українського товариства сліпих.
Перевірити власний зір та допомогти коштами, тим хто цього дуже потребує. Така акція стартувала в одній з мереж офтальмологічних салонів. Приурочили її міжнародному тижню захисту сліпих, аби привернути увагу до проблем особливих людей та зі свого боку хоча б трішки посприяти їх вирішенню.
Проходити раз у рік обстеження зору лікарі радять усім, а особливо тим кому за сорок. Адже, наголошують, з кожним роком кількість людей, які страждають на різні хвороби ока зростає.
Пані Наталія з тих, хто вирішив скористатися порадою спеціалістів. Результати обстеження потішили, як і участь в благодійній акції.
Долучитися до акції, пройти діагностику та таким чином перерахувати кошти на потреби УТОСівців можна ще протягом двох днів 14-го та 15-го листопада у салоні, що розташований у торгівельно-розважальному центрі «Оазис».

Новина дня

Жінку з дитиною виселили з кімнати в гуртожитку Виселення по-зарічанськи - жінку з малою дитиною залишили на вулиці

Ексклюзив

Пряма Мова
  Народний депутат України Мустафа Найєм про завдання нового Парламенту
27.11.2014 18:36
Пряма Мова
  Народний депутат України Сергій Мельник про завдання нового Парламенту...
27.11.2014 18:35
Пряма Мова
  Народний депутат України Сергій Лабазюк про завдання нового Парламенту...
27.11.2014 18:31
У Хмельницькому відзначать день волонтера
В обласному центрі привітають тих, хто добровільно спрямовує свою діяльн...
27.11.2014 12:50