Подільські герої повернулися додому

Середа, 19 листопада 2014, 17:10
Квітами та оваціями зустріли наших військових родичі та знайомі. 45 днів в постійній напрузі, а останні тижні - ще й в оточенні ворога. Вони вже не сподівалися повернутися живими. Проте завдяки молитвам матерів та турботі волонтерів хлопці таки вирвалися від ворога.
Хмельницький майдан, що зустрів вже не одного мертвого героя, цього дня очікувала радісна подія. Родичі та друзі, побратими та просто знайомі під холодним осіннім дощем чекали їх - захисників. В руках - квіти та коровай. А очі повні сліз та очікування - нарешті найрідніші люди за крок від дому.
Родина Борисовець зі Старокостянтинова чекає з нетерпінням свого 19-тирічного героя. При розмові по телефону Віталій був небагатослівний, і ні на що не скаржився. Проте серце матері відчувало небезпеку.
Юного захисника велика родина таки дочекалася. Віталій зізнався, вже не сподівався повернутися живим. Декілька днів перебував в засідці у терористів. На неодноразові пропозиції здатися він та товариші по зброї відмовлялися. Допомоги від держави вояки не відчували, а з засідки на 32-блокпості їх вивели терористи.
Матері та дружини радіють своїм захисникам. Проте кажуть, керівництво держави кидає бійців напризволяще.
Тридцять подільських вояків після голодних буднів та обстрілів - знову вдома. Всього ж з пекельного 32-блокпоста вдалося врятуватися 112 військовим. Хлопці, що залишилися на передовій, потребують теплих речей та боєприпасів. А ще сподіваються на якнайшвидшу ротацію, як ці герої.

Новина дня

Виселили із гуртожитка, а речі не повертають. Продовження історії кімнати №18 Понеділок – у "Теплокомуненерго" вхід заборонений! За зачиненими дверима мати із донькою намагалися повернути власне майно.

Ексклюзив

Момент Істини
  Народний депутат України Сергій Лабазюк про перше засідання Верховної Ради 8-го скликання та завдання для нового парламенту...
01.12.2014 17:09
Нова Рада
  Репортаж з першого пленарного засідання Верховної Ради 8-го скликання
28.11.2014 17:36
Пряма Мова
  Народний депутат України Мустафа Найєм про завдання нового Парламенту
27.11.2014 18:36
Пряма Мова
  Народний депутат України Сергій Мельник про завдання нового Парламенту...
27.11.2014 18:35