Жителі Отрокова передали в АТО «Ниву» для земляка

Середа, 08 липня 2015, 15:22
Це вже 9 конвой, зібраний та доставлений в зону АТО завдяки спільним зусиллям новоушичан.

Чергова партія вантажу у супроводі членів районної спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) днями була доставлена землякам, які беруть участь у проведенні антитерористичної операції на сході нашої держави.

Новий гуманітарний вантаж склали продукти харчування тривалого зберігання, засоби гігієни, побутова хімія, літня натільна білизна, новий холодильник тощо.
Усе необхідне для наших військовослужбовців доставили капітально відремонтованим вантажним автомобілем САЗ-3507 та легковим ВАЗ-2121 «Нива». Автомобілі покрили спеціальною захисною текстурою та переобладнали для виконання бойових завдань.

Транспортні засоби для воїнів – учасників АТО подарували М.Кравчук та територіальна громада с.Отроків.
Легковий автомобіль волонтери безпосередньо передали земляку Л.Козаку, який несе службу у складі 128-й окремій гірсько-піхотній бригаді. Вантажний автомобіль САЗ-3507,  для подальшого використання під час бойових дій, було надано у ремонтно-відновлювальний батальйон тієї ж гірсько-піхотної бригади, у якій також проходять службу інші подоляни.

Волонтери під час поїздки на схід відвідали військовослужбовців-новоушиччан, які нині перебувають у Сєвєродонецьку, Щасті, Старобільську, Артемівську та Станично-Луганському районі.

НГП

Loading...

Новина дня

Попри батьківські протести, ЗОШ №6 очолить новий директор Говорили-балакали, сіли та й заплакали, або Слухати – не значить чути. Попри батьківські протести, що тривали щонайменше місяць, шосту школу таки очолить новий директор – Сергій Ткач. Чоловіка уже встигли два рази представити колективу – 25-го та 29-го липня. Наразі він, як і інші новопризначені керівники освітніх закладів міста, проходить навчання у педакадемії.

Ексклюзив

Програма ”Кльова рибалочка” з Анатолієм Вінскевичем. Випуск 11
29.07.2016 16:25
Програма "Досить"
Розслідування щодо будівництва на території хмельницької музичної школи №1...
28.07.2016 14:00
Момент Істини
Запис прямого ефіру від 26 липня. Гість студії - Хмельницький міський голова Олександр Симчишин...
27.07.2016 11:00
Спортцентр
Випуск від 25 липня
26.07.2016 09:21