У Хмельницькій ОДА запровадили пропускний режим

Четвер, 10 березня 2016, 12:27
Перший заступник голови облдержадміністрації Василь Процюк затвердив Правила пропускного режиму до адміністративних примі­щень, які перебувають у користуванні Хмельницької обласної державної адмі­ністрації.
Про це зазначено у його розпорядженні від 3 березня.
Відповідно до правил пропускного режиму, у Хмельницькій ОДА працює два контрольно-пропускних пункти: КПП-1 – розміщено на першому поверсі об’єкта біля центрального входу, що виходить на майдан Незалежності; КПП-2 – господарський вхід у внутрішній двір об’єкта, обладнаний авто­матичними розсувними воротами, що виходить на вулицю Старобульварну.
Окремо для держслужбовців визначений час перебування в облдержадміністрації: у робочі дні з 07.30 до 21.00, а у разі необхідності – у будь-який час доби у робочі, святкові та вихідні дні.
Пропуск здійснюється у робочі дні з 09.00-13.00 та з 14.00-18.00 за уз­годженням з працівниками апарату та структурних підрозділів облдержадмі­ністрації, що розташовані на території об’єкта, які забезпечують супровід та контроль за переміщенням цих осіб протягом усього часу перебування на об’єкті.
Суворіше планують перевіряти “іногородних” осіб. Зокрема, особи, які залучаються до участі в засіданнях колегії, нарадах та інших заходах, проходять на об’єкт за списками, що складаються в алфавітному порядку із зазначенням прізвища, імені, по батькові, посади і місця роботи.
Списки готуються структурними підрозділами апарату чи облдержадмі­ністрації, які є організаторами заходів, та затверджуються головою або заступником голови облдержадміністрації відповідно до розподілу обов’язків.
Іноземні делегації, іноземці та особи без громадянства перебувають та переміщуються на об’єкті лише у супроводі відповідальних за прийом іно­земців працівників.
У разі проведення прес-конференцій, брифінгів тощо представників за­собів масової інформації зустрічає працівник управління інформаційної діяль­ності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації на КПП-1, КПП-2 та супроводжує їх до місця проведення заходів. В інших випадках пропуск представників засобів масової інформації здійснюється за загальними пра­вилами.
Що стосується в’їзду транспортних засобів у внутрішній двір облдержадміністрації, то тут також діятимуть певні обмеження. Безперешкодно дозволяється заїжджати на територію авто­мобілям, які забезпечують діяльність керівництва облдержадміністрації.
Такою ж перевагою наділені автомобілі швидкої допомоги, пожежної охорони та комунальних служб, що пропускаються на територію адміністрації безпере­шкодно.
Автомобілі інших підприємств, установ та організацій, працівників апа­рату, структурних підрозділів облдержадміністрації в’їжджають на територію внутрішнього двору об’єкта лише у разі виробничої необхідності з дозволу керівництва облдержадміністрації за відповідними списками.
НГП
Loading...

Новина дня

Попри батьківські протести, ЗОШ №6 очолить новий директор Говорили-балакали, сіли та й заплакали, або Слухати – не значить чути. Попри батьківські протести, що тривали щонайменше місяць, шосту школу таки очолить новий директор – Сергій Ткач. Чоловіка уже встигли два рази представити колективу – 25-го та 29-го липня. Наразі він, як і інші новопризначені керівники освітніх закладів міста, проходить навчання у педакадемії.

Ексклюзив

Програма ”Кльова рибалочка” з Анатолієм Вінскевичем. Випуск 11
29.07.2016 16:25
Програма "Досить"
Розслідування щодо будівництва на території хмельницької музичної школи №1...
28.07.2016 14:00
Момент Істини
Запис прямого ефіру від 26 липня. Гість студії - Хмельницький міський голова Олександр Симчишин...
27.07.2016 11:00
Спортцентр
Випуск від 25 липня
26.07.2016 09:21