Допомогти юному волонтеру

П'ятниця, 25 березня 2016, 18:06
Більше десяти «хімій», а далі - омріяна поїздка на схід з концертом.
11-річний Артем Харченко – юний волонтер, якому потрібна допомога. У хлопчика виявили саркому Юінга кульшового правого суглобу. Аби допомогти хлопцеві, 31 березня у філармонії проведуть благодійний концерт.
Саркома Юінга правого кульшового суглобу – такий діагноз поставили Артему Харченку. Хлопцю – одинадцять. Він волонтер та активно підтримує воїнів на Сході. Разом із «Мистецькою сотнею «Гайдамаки» не раз під гітару виконував пісні у місті. Наприкінці 2015-го у нього виявили хворобу. Тепер Артем намагається побороти недугу, аби його мрія виступити на Сході збулася. Допомогти юному волонтеру взялися хмельницькі активісти – 31-го березня у філармонії проведуть благодійний концерт.
«Мотор’ролла», «Stanza», «Рух до перемоги», «Мистецька сотня «Гайдамаки» та багато інших виступлять з благодійним концертом 31=го березня аби допомогти батькам Артема зібрати кошти на дороговартісні хіміотерапії.
Попереду в Артема операція у Київському клінічному онкоцентрі. Після - близько десяти «хімій» - одна триває три дні. Юний волонтер співав та виступав разом із «Мистецькою сотнею «Гайдамаки». Тепер свій позитив хлопчик доносить у клінічних палатах для медперсоналу.
Сьогодні Артем заспівав й для нас.
Днями Артем відправляється до столиці на чергову хіміотерапію. А Хмельницький підтримуватиме хлопця концертом. До філармонії запрошують містян, аби зробити добру справу та отримати масу позитивного настрою.
Якщо такі маленькі патріоти, як Артем вже допомагають хлопцям на Сході, то варто замислитися: заради кого вони там воюють як не заради дітей?
Loading...

Новина дня

Руйнувати - не будувати. У Хмельницькому після ремонту підземних мереж дорогу забувають асфальтувати На гарячу лінію нашого телеканалу звернулася жителька будинку з вулиці Коцюбинського – жінка втомилася чекати поки ті, хто дорогу розрив, наміряться її довести до ладу.

Ексклюзив

Програма "Спортцентр"
  Випуск від 01 серпня
02.08.2016 09:56
Підсумковий випуск новини від 31 липня
  Кому нагорода – кому труна, посадовців змусили декларувати майно та великий футбо...
01.08.2016 12:44
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
01.08.2016 09:42
Програма ”Кльова рибалочка” з Анатолієм Вінскевичем. Випуск 11
29.07.2016 16:25