А хто, хто в рукавичці живе, або Поліція не з народом

Понеділок, 01 серпня 2016, 18:19
Власники квартир у міліцейському домі влаштували бунт, бо вони вже не власники – їх квартири перепродали.
А хто, хто в рукавичці живе, або Поліція не з народом. Власники квартир у міліцейському домі, що на Панаса Мирного, 29, влаштували бунт. Як виявилось, люди, котрі покупляли тут помешкання 5-10 років тому, квартир вже не мають. Їхні квадратні метри перепродали. Люди кажуть, незаконно. У понеділок більш як 50 ображених зібралися, аби потрапити до своїх помешкань.
Пан Олександр разом із дружиною нарешті переступають поріг купленої ще 8 років тому квартири. Роблять це за допомогою лому, бо інакше потрапити всередину не можуть – їхню квартиру перепродали. Кажуть, це при тому, що на помешкання мають повне право, підтверджене документами.
 
Як виявилось, квартиру родина Войтових, як і решта незадоволених, котрі зрештою правдами-неправдами переступили поріг давним-давно придбаних осель, купувала у Ярмолинецького райагробуду. Підприємство свого часу було визначено генеральним підрядником для будівництва міліцейського дому. За його зведення 10 мільйонів проплатила держава, ще якісь кошти вклали міліціянти, котрі потребували покращення житлових умов. Звідки взялись ті, хто заявляє про купівлю житла в не в управління, а в самого Агробуду, не розуміють, бо що-небудь продавати у відомчому будинку генпідрядник жодного права не мав.
Власне за ці помешкання кожна родина, котра уклала договори із Агробудом, сплатила чималі кошти. Войтовим, до прикладу, однокімнатна квартира стала у 40 тисяч зелених. Людмилі Бігун житло обійшлося дещо дешевше. А, от, суди, таки влетіли в копійку. У прагненні відстояти своє жінка дійшла аж до Вищого господарського суду країни. На руках – рішення – продавати квартири жодного права не в підрядника, а в УМВС.
Поліцейські переконують, мають також кілька судових рішень. За ними - Феміда – на їх боці.
Хто правий, а хто ні – у цьому б мали розібратись самі правоохоронні органи. Адже у них за даним фактом – аж два кримінальні провадження. Перше висить уже 4 роки. Поліцейські переконують, крапки у справі не ставлять, бо не можуть віднайти первинну документацію Агробуду. Хоча під тиском людей, здається, справа таки зрушить.
Незважаючи на запевнення поліціянтів, в прокуратури – своя правда. Кажуть, будуть клопотати про зміну підслідності. Адже, певні, розслідування проводять неякісно.
Loading...

Новина дня

Руйнувати - не будувати. У Хмельницькому після ремонту підземних мереж дорогу забувають асфальтувати На гарячу лінію нашого телеканалу звернулася жителька будинку з вулиці Коцюбинського – жінка втомилася чекати поки ті, хто дорогу розрив, наміряться її довести до ладу.

Ексклюзив

Програма "Спортцентр"
  Випуск від 01 серпня
02.08.2016 09:56
Підсумковий випуск новини від 31 липня
  Кому нагорода – кому труна, посадовців змусили декларувати майно та великий футбо...
01.08.2016 12:44
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
01.08.2016 09:42
Програма ”Кльова рибалочка” з Анатолієм Вінскевичем. Випуск 11
29.07.2016 16:25