Рок-н-рол і запальні танці. У Хмельницькому вперше відбудеться open air з бугі-вугі

П'ятниця, 09 вересня 2016, 14:09
У наше місто завітають танцюристи із Києва та Харкова.

10 вересня, у День фізичної культури і спорту, вперше у Хмельницькому відбудеться масштабний open air (фестиваль просто неба) з бугі-вугі. Дійство триватиме протягом трьох з половиною годин у центрі міста, на сцені біля кінотеатру Шевченка. На фестиваль завітають викладачі і танцюристи бугі-вугі із Києва і Харкова, які не лише танцюватимуть запальні танці, а й навчать їх азам усіх охочих.
“Бугі-вугі - це соціальний свінговий танець, іншими словами — імпровізація в парі під рок-н-рол. У бугі не буває двох однакових танців, партнер веде, а партнерка відчуває і відповідає йому — це діалог, як правило веселий і радісний. У цьому енергійному танці народжується величезна кількість життєвої позитивної енергії, яка так і рветься назовні! - розповідають Інна Зайченко та Дмитро Мостовий, організатори open air та викладачі школи танцю “Hot Boogie Club” у Хмельницькому.
До речі, наше місто стало третім в Україні, де навчають бугі-вугі. Також подібні школи існують у Києві та Харкові. Саме їхні представники завітають у Хмельницький на open air. Вони не лише відриватимуться під рок-н-рол, а й проведуть майстер-клас для усіх охочих. Також до фестивалю долучиться хмельницький гурт Shumrise Band.
“Ми хочемо, щоб хмельничани дізналися більше про бугі-вугі та долучилися до рок-н-рольної культури. Ми хочемо донести до людей, що танцювати потрібно в своє задоволення і почати робити це можна в будь-якому віці! - кажуть організатори. - Тому ми проводимо перший у Хмельницькому, справжній бугі-вугі open air! До нас їде багато танцюючих друзів з Києва і Харкова, буде багато хорошої музики, живий виступ Shumrise Band, майстер-клас з бугі-вугі від київських викладачів і гарячі танці весь вечір!”
Бугі-вугі open air відбудеться завтра, 10 вересня, на сцені біля кінотеатру Шевченка, початок о 18.00.
Розклад:
18:00 - офіційний початок, танці
18:30 - майстер-клас
19:30 - виступ Shumrise Band, танці
20:00 - 21:30 - танці, танці, танці.


У Києві масштабні бугі-вугі-тусовки - не рідкість, у Хмельницькому великий open air відбудеться вперше.

Газета "Є"

Loading...

Новина дня

Монополії – ні! Міську раду зобов’язали переглянути своє рішення про державно-приватне партнерство у сфері будівництва Державно-приватне партнерству – так, монополії – ні: міськраду зобов’язали переглянути «нашумівше» рішення.

Ексклюзив

Момент Істини. Запис прямого ефіру від 15 листопада
  Гості студії - Роман Мартинюк - т. в. о. речника Управлінн...
16.11.2016 10:59
Тележурнал Відродження. Випуск № 35.
16.11.2016 09:53
Спортцентр. Випуск від 14 листопада
  
15.11.2016 12:37
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
15.11.2016 11:49