Танцювальні школи Хмельницького запрошують взяти участь у «Open Air dancing»

П'ятниця, 16 вересня 2016, 11:46
Кращих визначать глядачі.

У День міста, 25 вересня, у Хмельницькому відбудеться танцювальний проект «Open Air dancing». Управління культури і туризму Хмельницької міської ради запрошує танцювальні школи, студії та гуртки будь-якої форми власності взяти участь. Відбудеться танцювальний батл на вулиціПроскурівській (навпроти ТЦ «Пасаж Олександрійський») з 14.00 до 16.00 години. 

“Під час танцювального проекту за оплесками глядачів будуть визначені кращі танцювальні школи з наступних танців: сальса (salsa), бача?та (bachata), кізомба (kizomba), ча-ча-ча (cha cha cha), са?мба (samba). До участі у проекті допускаються усі без виключення танцювальні школи, студії, клуби та гуртки, програми яких включають вищеназвані танці і представники яких подали анкети – заявки на участь у Хмельницький міський будинок культури (заступнику директора Сергію Щербанюку). Кожна танцювальна школа, студія, клуб або гурток може подати заявку на участь у будь-якому з вищеперерахованих напрямків (танців), або в усіх напрямках без виключення. Школа готує показовий виступ тривалістю 2-3 хв. в кожному напрямку, фонограми у форматі МР3 до 22 вересня 2016 року на флешці подаються у Хмельницький міський будинок культури”, - повідомляють організатори.

Після завершення проекту кожна заявлена танцювальна школа, студія, клуб та гурток отримає Диплом за участь, а кращі, за версією глядачів, отримають Диплом «Краща танцювальна школа 2016 року, за підсумками глядацького голосування”.
Додаткова інформація за телефоном (068) 824 21 81.

Газета "Є"

Loading...

Новина дня

Курсанти-прикордонники посилять охорону державного кордону У рамках спеціальної прикордонної операції «Кордон - 2016» курсанти випускного курсу Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького сьогодні, 20 вересня, відбули на практичне стажування. Курсанти посилюватимуть охорону рубежів на ділянці україно-румунського кордону у межах Чернівецької та Закарпатської областей.

Ексклюзив

Спортцентр. Випуск від 19 вересня
  Гість студії - начальник міського управління молоді та спорту Сергій Ремез...
20.09.2016 10:49
Момент Істини. Запис прямого ефіру від 19 вересня
  Гість студії - Надзвичайний та повноважний посол Канади в Укра...
20.09.2016 09:59
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
19.09.2016 16:03
Підсумковий випуск новин від 18 вересня
  Блокпости від чуми, мисливці без совісті та художня правда про Іловайськ. Те, ч...
19.09.2016 15:05