Жителі Озерної проти будівництва чергового торгового центру

Середа, 19 жовтня 2016, 15:03
На Озерній люди виступили проти будівництва торгового центру та кафе. Мешканці будинку переконані, єдиний зелений клаптик землі у їхньому дворі хочуть знищити. Люди,власноруч, висадили невеличкий садок, де відпочивають діти та пенсіонери. Вони переконані - будівництво знищить сад, і не бачать потреби в черговому магазині.
Мешканці будинку по вулиці Панаса Мирного, 31,з самого ранку, вийшли на вулицю, аби боронити свій двір від будівництва. На їхню думку – незаконного.
Представник забудовника запевняє – діє згідно закону. Адже, має і договір оренди до 2017-го року і дозвіл на будівельні роботи.
За планом, тут має бути двоповерхова будівля з магазинами та кафе. Забудовник переконує, руйнувати двір чи знищувати садок намірів немає. Територію огородили, оскільки того вимагають правила безпеки. Та люди на слово не вірять. Чия правда, ми вирішили запитати у директора департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів.
Пан Чорнієвич підтвердив, - забудовник має право будувати. Єдине, порадив йому поспілкуватись із людьми та мирно дійти згоди. Якщо компромісу не знайдуть, то можливо міська влада перегляне умови оренди.
 
Loading...

Новина дня

У парку Чекмана з’явився велопатруль Авто-, вело- та піші патрулі. У теплу пору патрульні міста працюють у посиленому режимі. Особливо, у місцях відпочинку та масового скупчення людей. Відтак, на літній період у парку у Чекмана з’явиться велопатруль. Згодом додасться ще один - піший. Не залишається без нагляду і міський пляж. У сезон купання тут працюватиме пляжний патруль.

Ексклюзив

На Варті. Запис прямого ефіру від 8 червня
  Гість студії - речник управління поліції у м. Хмельницькому Роман Мартинюк...
09.06.2017 09:28
"Омріяним шляхом"
  
08.06.2017 18:07
Тележурнал “Відродження”. Випуск №63
  У новій формі до нових перемог.
08.06.2017 17:19
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
08.06.2017 09:54