Дизель-потяг «Хмельницький-Вінниця» зіткнувся з лісовозом. Загинуло троє людей

П'ятниця, 21 жовтня 2016, 12:28
Трагедія сталася у Вінницькій області.

20 жовтня, на нерегульованому залізничному переїзді поблизу села Журавне Літинського району Вінницької області сталась дорожньо-транспортна пригода. Про це повідомляють у ДСНС України.

“Внаслідок зіткнення пасажирського дизель-потягу сполученням «Хмельницький - Вінниця» з вантажним автомобілем (лісовоз) загинуло 3 особи (загиблі з лісовозу) та 2 особи постраждало (машиніст та його помічник з потягу). Також, внаслідок події виникло займання кабіни дизель-потягу. Загорання локомотиву ліквідовано. Пасажири, які були евакуйовані з потягу, частково покинули місце ДТП самостійно, для десяти чоловік, що залишились, підрозділами ДСНС було організовано автобус для перевезення їх до залізничної станції Хмільник Вінницької області", - йдеться у повідомлені.

До реанімаційного відділення центральної районної лікарні з опіками різного ступеню важкості госпіталізовано машиніста потяга та його помічника.

За даним фактом слідчим відділом поліції внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.3 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб).

Санкція статті передбачає покарання до 10 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3-х років.

Проводять роботи щодо передислокації потягу

Наразі на місці дорожньо-транспортної пригоди працює слідчо-оперативна група поліції

Газета "Є"

Loading...

Новина дня

Хмельницькі активісти зірвали виступ Потапа і Насті Хмельницькі активісти зірвали виступ Потапа і Насті. Свій супротив активісти висловлювали гаслами про бойкот концерту, кидали у скляні двері яйцями та обливали їх кров’ю тварин.

Ексклюзив

Спортцентр. Випуск від 24 жовтня
  
25.10.2016 10:48
Підсумковий випуск новин від 23 жовтня
  Коли зникне "дорога смерті" на Хмельниччині, скільки платитимуть подоляни за "ком...
25.10.2016 09:58
Тележурнал "Відродження". Випуск 21
  
24.10.2016 15:41
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
21.10.2016 10:49