Напад на листоношу

Понеділок, 31 жовтня 2016, 18:02
На Хмельниччині правоохоронці затримали двох чоловіків, котрі увірвалися в будинок 50-річної жінки, жорстоко її побили і пограбували. Нині потерпіла перебуває у Віньковецькій центральній районній лікарні, у важкому психологічному стані.
Потрощені вікна, розкидане майно та захляпана кров’ю кімната. З моменту тієї страшної ночі в будинку потерпілої нічого не змінилося. Зараз вона прикута до лікарняного ліжка із численними забоями і гематомами. Так, познущалися із 50-річної жінки двоє невідомих, що увірвалися в її оселю.
Вони вимагали коштовностей та грошей, яких у будинку майже не було, - каже жінка. Останніх кілька сотень гривень, які збирала на день народження онуці, прийшлося віддати нападникам. Коли ті ненадовго відволіклися, бідолашна дивом утекла.
 
Аби скоріше знайти нападників, правоохоронці залучили кінологів. Службовий собака одразу ж вийшов на слід зловмисників. Один з них переховувався у себе вдома. Інший - навіть не встиг залишити місце злочину: сховався, відразу, в будинку потерпілої.
Потерпіла тим часом перебуває у Віньковецькій центральній районній лікарні.
Натомість психологічний стан жінки – важкий, кажуть у лікарні. Щодо підозрюваних, то вони уже притягувалися до кримінальної відповідальності. Нині ж своєї вини не визнають. Кажуть, того дня багато випили і нічого не пам’ятають.
Якщо вину заарештованих доведуть – їм загрожує до 12-ти років «неба в клітинку» .
Loading...

Новина дня

Смерть у пляшці. Фальсифікат на дев’ять мільйонів та смерть від оковитої Податкова міліція області викрила сорок чотири порушення податкового законодавства щодо незаконного обігу підакцизних товарів. За поточний рік вилучено лікеро-горілчані, тютюнові вироби та спирт на суму 8.5 мільйонів гривень. Відкрито дев’ятнадцять кримінальних правопорушень та складено тридцять два адміністративних протоколи.

Ексклюзив

Момент Істини. Запис прямого ефіру від 1 листопада
  Гість студії - заступник Хмельницького міського голови Анат...
02.11.2016 09:59
Тележурнал ”Відродження”. Випуск 28
  
01.11.2016 16:02
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
01.11.2016 14:08
Про здоров'я. Запис прямого ефіру від 31 жовтня
  Гість студії - Володимир Монастирський - головний уролог Департаме...
01.11.2016 13:19