Смерть у пляшці. Фальсифікат на дев’ять мільйонів та смерть від оковитої

Вівторок, 01 листопада 2016, 17:20
Податкова міліція області викрила сорок чотири порушення податкового законодавства щодо незаконного обігу підакцизних товарів. За поточний рік вилучено лікеро-горілчані, тютюнові вироби та спирт на суму 8.5 мільйонів гривень. Відкрито дев’ятнадцять кримінальних правопорушень та складено тридцять два адміністративних протоколи.
Понад півсотні смертей від оковитої. Україною прокотилася хвиля отруєнь від сурогату. Найбільше біда зачепила п’ять областей: Харківську, Донецьку, Луганську, Миколаївську та Житомирську. Податкова поліція області працює у посиленому режимі, аби попередити потрапляння фальсифікату на подільський ринок.У поточному році викрито та вилучено підакцизних товарів на суму майже в дев’ять мільйонів гривень.
Етиловий та метиловий спирт -на вигляд та запах їх відрізнити не можливо. Проте, останній для організму людини – смерть. Саме цю отруту найчастіше використовують у підпільних цехах, де гонять оковиту. Таких незаконних підприємств в області фіскальною службою було викрито п’ять.
 
Бажаючих випити в так званих «наливайках» - завжди вдосталь. Ціна оковитої в цих місцях від п’яти гривень за чарку. І таких нелегальних «кутків» продажу вдосталь. Днями, у Старокостянтинівській лікарні, від отруєння сурогатом загинув 43-річний чоловік. Тому фіскальною службою активно вилучаються з тіньового ринку лікеро-горілчані, тютюнові вироби та спирт.
Затримано одинадцять автомобілів, що перевозили спирт та готову продукцію.
Загалом, за результатами роботи податкової поліції області, викрито сорок чотири порушення податкового законодавства щодо незаконного обігу підакцизних товарів. Відкрито дев’ятнадцять кримінальних правопорушень та складено тридцять два адміністративних протоколи.
Loading...

Новина дня

«Безпека руху у Хмельницькому: простір для спільних дій» Стан доріг, інфраструктура та дотримання ПДР. У Хмельницькому шукали способи зниження аварійності на вулицях міста.

Ексклюзив

Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
03.11.2016 15:14
Тележурнал Відродження. Випуск № 29
  
03.11.2016 14:23
Досить. Ефір від 2 листопада
  Гості студії - громадські активісти Олексій Голеншин та Альона Береза. ...
03.11.2016 11:37
Момент Істини. Запис прямого ефіру від 1 листопада
  Гість студії - заступник Хмельницького міського голови Анат...
02.11.2016 09:59