У Хмельницькому продовжують допомагати переселенцям зі сходу

Середа, 02 листопада 2016, 17:32
Вже близько двох років до Хмельницького приїжджають переселенці зі сходу України. Люди залишають тимчасово окуповані території і починають життя в новому місті. Більшість цих людей не мають куди повертатися. Вони покинули все, вони не мають житла та роботи. В Хмельницькому переселенцям допомагають влада, волонтери та прості громадяни.
Чимало жителів сходу та півдня країни, тікаючи від російської окупації, обрали наше місто, щоб розпочати нове життя. Так, пан Віктор вже 2 роки проживає в Хмельницькому. Разом із старенькою матір’ю він виїхав з Луганська, коли там почалась війна.
Наразі пан Віктор з матір’ю проживають у гуртожитку. Жінка, через стан здоров’я потребує особливих умов.
 
Необхідні меблі переселенцям надали працівники благодійного фонду «Карітас». А доставили все до помешкання рятувальники з головного управління державної служби з надзвичайних ситуацій області.
Крім того рятувальники забезпечують переселенцям і психологічну допомогу, аби їм було простіше адаптуватись до нового міста та нових умов життя. Пан Віктор каже – в Хмельницькому йому подобається. До Луганська повертатись не хоче. Мріє про цілісність нашої держави.
Loading...

Новина дня

У Деражні горіла закинута будівля У Деражні горіла закинута будівля. Вогонь спалахнув у колишньому приміщенні фізкультурно-спортивного товариства «Колос», що на вулиці Промисловій. Оббиту деревом будову гасили понад два десятки вогнеборців. За півгодини пожежу ліквідували. На щастя, жертв та постраждалих немає.

Ексклюзив

Тележурнал Відродження. Випуск № 30
  
04.11.2016 16:05
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
03.11.2016 15:14
Тележурнал Відродження. Випуск № 29
  
03.11.2016 14:23
Досить. Ефір від 2 листопада
  Гості студії - громадські активісти Олексій Голеншин та Альона Береза. ...
03.11.2016 11:37