У ДТП з патрульним авто загинув таксист

Понеділок, 07 листопада 2016, 17:36
Аварійні вихідні у Хмельницькому. У неділю о 2 годині ночі на Проспекті Миру патрульний автомобіль «Toyota» зіткнувся з авто служби таксі «DAEWOO Lanos». 36-річний водій-таксист загинув на місці пригоди. Наразі, розслідуванням обставин смертельної ДТП займається прокуратура Хмельницької області. Власне службове розслідування проведуть і патрульні міста.
Аварійні вихідні у Хмельницькому. У неділю о 2 годині ночі на Проспекті Миру патрульний автомобіль «Toyota» зіткнувся з авто служби таксі «DAEWOO Lanos».
Не усі службові авто, кажуть патрульні, облаштовані відеореєстраторами. У цій «Тойоті» такого не було. Тому, оприлюднити відео пригоди не можуть. Натомість, намагаються змоделювати ситуацію за словами патрульних-учасників ДТП.
36-річний водій-таксист загинув практично на місці пригоди. Самі ж патрульні від госпіталізації відмовилися. Експертиза на вміст алкоголю у крові засвідчила - усі троє були тверезі.
Смертельна ДТП набула неабиякого резонансу у соціальних мережах. Очевидці пригоди та інші користувачі жваво обговорюють обставини аварії.
Наразі, розслідуванням обставин смертельної ДТП займається прокуратура Хмельницької області. Власне службове розслідування проведуть і патрульні міста.
 
Loading...

Новина дня

Рейдерству - ні! Проти рейдерських захоплень. Нещодавно набрав чинності так званий «антирейдерський закон». Цей нормативно-правовий акт ускладнить процес втілення злочинних схем у життя. Депутати Верховної Ради було внесли деякі зміни, що стосуються нотаріальних посвідчень підписів засновників, або керівників установ. Також, за цим законодавчим актом змінюється відповідальність за вчинення неправомірних дій.

Ексклюзив

Тижневик Преміум-ліги. Випуск №1
  
09.11.2016 11:38
Момент Істини
   Гості студії - Володимир Постовий - голова правління ПАТ "Гіпсовик"; Юрій Смаль - депутат Хмельницької обласної ради. ...
09.11.2016 10:48
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
09.11.2016 09:55
Тележурнал "Відродження". Випуск №31
  
08.11.2016 16:06