У Хмельницькому пенсіонери-правоохоронці провели "репетицію" майбутнього протесту в столиці

Четвер, 10 листопада 2016, 13:29
Під облуправління поліції пенсіонери органів внутрішніх справ прийшли вимагати гідних пенсій.
У Хмельницькому пенсіонери-правоохоронці провели "репетицію" майбутнього протесту в столиці

Пенсіонери органів внутрішніх справ Хмельниччини провели попереджувальну протестну акцію під будівлею ГУ НП в області, передає Depo.Хмельницький.

Метою акції є попередження про те, що колишні правоохоронці мають на меті до 1 грудня зібратися на всеукраїнський протест у столиці. Там вимагатимуть припинити дискримінацію ветеранів і пенсіонерів органів внутрішніх справ (ОВС).

"Заробітна плата представників різних правоохоронних структур (поліція, прокуратура, суд) різниться в рази, - каже голова обласної ради ветеранів ОВС при ГУ НП  Хмельниччини Дмитро Корнацький. - Така ж ситуація з пенсіями. Саме це ми і вважаємо дискримінацією. Коли пенсіонери міліції отрмують мізерні пенсії, а ті хто хоча б трохи прослужив у новостворенії поліції - уже отримують пенсію в рази більшу".

У Хмельницькому пенсіонери ОВС провели репетицію найбутноього протесту в столиці - фото 1

За словами поборників прав ветеранів та пенсіонерів-правоохоронців, ситуація плачевна і вирішити проблему на місцях готі старатися. Тому і вирішили проводити акцію в Києві.

"Прив'язка до дати - 1 грудня - вибрана не випадково. Адже ми хочемо бути почутими вищим керівництвом до того, як приймуть держбюджет", - додає Дмитро Корнацький.

Loading...

Новина дня

Терміново! Дитині потрібна допомога! З миру по нитці. Хмельничанка Віолета Довгань потребує термінової допомоги. У дівчинки – пухлина головного мозку. Віолі щодня гіршає, відповідно потрібна негайна операція. Допомогти погодилися в одній з клінік Туреччини. Втім, сума для родини - непосильна. Рідні дівчинки просять допомогти врятувати дитині життя.

Ексклюзив

Тележурнал "Відродження". Випуск № 37
  
25.11.2016 12:49
Досить. Ефір від 23 листопада
Гість студії - Петро Гнидюк - начальник служби автомобільних доріг у Хмельницькій області. ...
24.11.2016 09:57
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
23.11.2016 10:54
Момент Істини. Запис прямого ефіру від 22 листопада
  Гості студії: Юрій Смаль - комендант Хмельницького Майдану...
23.11.2016 09:59