П'яне вбивство сталося на Хмельниччині

Понеділок, 14 листопада 2016, 12:54
Жінка вбила свого співмешканця.
П'яне вбивство сталося на Хмельниччині

Під час спільного розпиття спиртного між співмешканцями виник конфлікт, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу поліції області.

Жінка спочатку вдарила 50-річного чоловіка пляшкою по голові, а потім нанесла ще декілька ударів обухом сокири у груди. Від отриманих травм потерпілий помер на місці.

"Подія сталася 10 листопада близько 20.00 години в селі Великий Карабчиїв Городоцького району. Під час чергового розпиття спиртного між співмешканцями зав’язалась суперечка, під час якої жінка спочатку вдарила співмешканця порожньою пляшкою по голові, а потім ще два рази обухом сокири у груди", - йдеться у повідомленні.

П'яне вбивство сталось на Хмельниччинв - фото 1

Після скоєного вона не надала чоловікові жодної допомоги і спокійно пішла відпочивати. Прокинувшись вранці, зловмисниця побачила, що її співмешканець помер. Тоді вона витягнула тіло на вулицю, а сама зачинилась у хаті. "Швидку" і працівників поліції викликали сусіди.

Жінці вже оголосили про підозру у вчиненні злочину, їй загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Loading...

Новина дня

Які ПДР найчастіше порушують хмельничани? Заборонена парковка, розмови по мобільному та поперед потяга. Патрульні міста розповіли, які ПДР найчастіше порушують хмельничани. У рамках Національного тижня безпеки дорожнього руху поліцейські провели ряд профілактичних заходів. Сьогодні – парковка, мобільний телефон та залізничний переїзд.

Ексклюзив

Досить. Ефір від 16 листопада
  Гість студії - Хмельницький міський голова Олександр Симчишин. ...
17.11.2016 10:47
Момент Істини. Запис прямого ефіру від 15 листопада
  Гості студії - Роман Мартинюк - т. в. о. речника Управлінн...
16.11.2016 10:59
Тележурнал Відродження. Випуск № 35.
16.11.2016 09:53
Спортцентр. Випуск від 14 листопада
  
15.11.2016 12:37