Громадська приймальня міської спілки ветеранів Афганістану, учасників АТО та волонтерів відкрилась у Хмельницькому

Понеділок, 26 грудня 2016, 17:28
Громадська організація «Хмельницька міська спілка ветеранів Афганістану, учасників АТО та волонтерів» відтепер має власну приймальню. Тут обіцяють допомогти кожному. Адже боротьба на Сході триває і багато учасників бойових дій, які демобілізувалися, члени сімей загиблих зіткнулися із проблемами отримання допомоги та пільг. В приймальні роз’яснять усі тонкощі законодавства та допоможуть аби права усіх, хто звернеться, були дотримані.
ГО «Хмельницька міська спілка ветеранів Афганістану, учасників АТО та волонтерів» відкрила власну приймальню. Керівник громадської організації наголошує – день відкриття дуже важливий для них, адже відтепер вони зможуть допомогти кожному учаснику бойових дій.
Майже півроку пішло на те, аби знайти приміщення та зробити ремонт. Все це відбулось, як кажуть, не без добрих людей. Долучились обласна і міська влада. На безоплатній основі надали організації приміщення в центрі міста. Адже переконані, поява такої приймальні вкрай необхідна та важлива для всіх учасників бойових дій.
Долучився до цієї події і представники благодійного фонду Сергія Лабазюка «Ми - поруч». Вони виділили матеріальну допомогу для здійснення ремонту у приміщенні. Помічник народного депутата наголосив - на цьому співпраця тільки розпочинається. Благодійний фонд готовий посприяти у вирішенні усіх необхідних питань.
Loading...

Новина дня

Активісти вимагають покарати прокурорів з Тернополя Активісти вимагають покарати прокурорів з Тернополя. Чотирьох керівників місцевої прокуратури звинувачують у вимаганні хабара в розмірі 12 тисяч доларів.

Ексклюзив

Досить. Ефір від 28 грудня
  Гості студії - Андрій Бондаренко - заступник Хмельницького міського голови; Альона Береза - голова ГО "Жі...
29.12.2016 09:58
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
28.12.2016 14:39
Момент Істини. Запис прямого ефіру від 27 грудня
  Гість студії - т. в. о. речника Управління патрульної поліції у...
28.12.2016 13:45
Тижневик Преміум-ліги. Випуск №8.
  
28.12.2016 12:47