Епопея пасажирських перевезень

Четвер, 12 січня 2017, 17:32
Пільгові категорії їздять, а держава за їх перевезення не платить. Так, за словами приватних перевізників, українські посадовці створюють штучний конфлікт між пільговиками та підприємцями. Останні пішли шукати правди до Хмельницької обласної державної адміністрації.
Вічний конфлікт перевізників та пільгових категорій населення час від часу дає про себе знати в різних куточках України. Кілька днів тому в Ізяславському районі один із місцевих перевізників відмовився підвозити учасників АТО. Так розповідають посадовці. Водій транспортного засобу іншої думки. Каже, везти був не проти, та підвів автобус. Переконує, через несправність транспорту могли б постраждати багато пасажирів, тому й не пішов в рейс.
Неприязність, лайка, нахабство - те, що чують в свій бік учасники війни на Донбасі та інші пільговики, коли користуються пасажирським транспортом.
 
Перевізники, які прийшли підтримати колегу, переконують - возити пільговиків готові, але палки в колеса ставлять посадовці. Масла в вогонь підливає відсутність компенсації. Без неї прибутків очікувати не приходиться.
І про ще одне непорозуміння, яке трапляється під час візиту журналістів до будівлі, в якій розмістились обласні чиновники. Час від часу робота засобів масової інформації в стінах Хмельницької обласної державної адміністрації перетворюється на шпигунську епопею. Посадовці від коментарів відмовляються, телефонних слухавок не беруть та навіть створюють умови, які перешкоджають професійній діяльності. Висвітлення цього матеріалу могло б і не відбутися, адже, за словами заступника директора департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури Олени Дмитрієнко, журналісти повинні заздалегідь надавати письмові звернення аби бути присутніми на нарадах. Якраз зустріч із перевізниками чомусь виявилася секретною.
Loading...

Новина дня

Де буде будуватися притулок для собак? Бродячі собаки – без притулку. У Хмельницькому більше десяти років йде мова про будівництво повноцінного звіринця. Тимчасовий стерилізатор у мікрорайоні Дубово наразі утримує чотирилапих в неналежних умовах, адже вольєри не розраховані на таку кількість собак. Тим часом пошук земельної ділянки під забудову притулку триває досі.

Ексклюзив

Момент Істини. Запис прямого ефіру від 17 січня
  Гість студії - Сергій Ямчук - начальник управління фінансів Хмельн...
18.01.2017 10:48
Тижневик преміум-ліги. Випуск №9
18.01.2017 09:58
Спортцентр. Випуск від 16 січня
  Гості студії - президент обласної федерації боксу Андрій Чумаков та хмельницький боксер Павло Г...
17.01.2017 12:38
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
17.01.2017 11:49