Перевізники проти зміни транспортної мережі Хмельницького

Четвер, 19 січня 2017, 17:14
Міні-протест у стінах Хмельницької міської ради влаштували перевізники. Близько десятка людей прийшли, аби спонукати владу до діалогу. Кажуть, говорити хочуть про зміну транспортної мережі, котру перекроїли без відома громади, себто їхнього відома. Вимагають до затвердження нового документу громадських слухань. Додають, якщо влада не дослухається – протестуватимуть масштабно – вже не в стінах виконкому, а на вулицях.
У стіни міської ради, кажуть перевізники, прийшли за справедливістю. Розповідають, не так давно дізналися, що в місті хочуть змінити транспортну мережу, заразом ліквідувавши кілька маршрутів. Додають, такий стан справ їх аж ніяк не влаштовує. Вони ж бо є – представники територіальної громади і їм, а не владі вирішувати – доцільно перекроювати транспортну мережу Хмельницького чи ні.
 
На диво, із перевізниками представники влади солідарні. Не заперечують, і правда розробили новий проект транспортної мережі Хмельницького, і правда з нього мають зникнути деякі маршрути, до прикладу ті, що дублюють інші або підпадають під тролейбусні лінії. Натомість деякі мають з’явитися. В майбутньому – якщо громадськість не буде проти. Бо проект поки – «сирий». В кінці місяця його лише мають розмістити на офіційному сайті міської ради і у ЗМІ. Тож, чому перевізники мітингують раніше строку не розуміють. Переконують, без територіальної громади з транспортом ніхто і нічого робити не буде.
Лише тоді транспортну мережу буде затверджено, каже пан Шепурев. І додає, дана процедура справді – довготривала: змін слід чекати не раніше, аніж за 2-3 місяці.
Loading...

Новина дня

Працівники «Електротрансу» вимагають скасування нового колективного договору, бо не хочуть отримувати менше Працівники хмельницького «Електротрансу» вимагають скасування нового колективного договору.Кажуть, його прийняли, не дотримуючись процедури. Це – по-перше. По-друге – зважаючи на положення внутрішнього документу, керівництво видало накази, відповідно до яких люди бояться, що отримуватимуть меншу заробітну плату. Із таким перебігом подій – водії, диспетчери, кондуктори та медпрацівники не згідні. Кажуть, керівник про це знає, утім, від прийнятого рішення не відступається. Більше того, незгідним погрожує звільненням.

Ексклюзив

Програма “Свят коло”
  Все минуще у цьому світі, а логос вічний.
20.01.2017 15:59
На Варті. Запис прямого ефіру від 19 лютого
  Гості студії - Марина Ланівська та Ганна Греснюк - волонтери БФ "Волонтери...
20.01.2017 09:59
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
19.01.2017 10:47
Досить. Запис прямого ефіру від 18 січня
   Гості студії - Ігор Лисий - начальник УКЗ ГУНП у Хмельницькій області; Марія Л...
19.01.2017 09:59