Центрів зайнятості на Хмельниччині не буде

Вівторок, 31 січня 2017, 17:07
Щоправда, базові центри не ліквідують, а реорганізують у філії обласного центру. Тоді статус юридичної особи матиме лише обласний. Власне, до нього і перейдуть усі адміністративні функції.
Центрів зайнятості на території області не буде. Принаймні, такі нововведення передбачає реформа Служби зайнятості на Хмельниччині.
При цьому, базові центри зайнятості на місцях не ліквідують, а реорганізують у філії обласного центру.Тоді статус юридичної особи матиме лише обласний.
Себто, у центрів на місцях забирають функції господарського та бухгалтерського обліку.Власне, перейдуть ці функції до обласного центру зайнятості.
 
Передбачається, що така реформа розвантажить роботу центрів на місцях та звільнить від додаткового документообігу. Базові центри, потихеньку, стануть сервісними установами.Замість директора центру там буде керівник філії, а працівників спрямують на надання послуг.
«Плюс» від таких змін, переконують у обласному центрі, отримають і пересічні громадяни.
Можливо, це новинка для державної структури.Втім, кажуть у обласному центрі, тут вони далеко не першопрохідці. Для Європи – це взагалі вчорашній день, для України – завтра.
Loading...

Новина дня

Льодовий хмельницький: комунальники знову в шоці Безкоштовна ковзанка для хмельничан. Після чотирьох локальних у Хмельницькому відкрили загальноміську.

Ексклюзив

Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
03.02.2017 12:41
Тележурнал Відродження. Випуск № 49
  
03.02.2017 11:42
Тележурнал Відродження. Випуск № 48
  
02.02.2017 14:24
Досить! Запис прямого ефіру від 1 лютого
  Гість студії - Валерій Онісьєв - начальник Хмельницького відділу поліції....
02.02.2017 09:59