Льодовий хмельницький: комунальники знову в шоці

П'ятниця, 03 лютого 2017, 17:02
Безкоштовна ковзанка для хмельничан. Після чотирьох локальних у Хмельницькому відкрили загальноміську.
Безкоштовна ковзанка для хмельничан. Після чотирьох локальних у Хмельницькому відкрили загальноміську. Такий подарунок містянам зробили комунальники. Кажуть, готували його не самі – разом із погодою. Котра, яка завжди, залишилась винною – ніяк не дозволяє нормально почистити та посипати. І якось неочікувано нищить авторитет та репутацію міських комунальних служб. Хмельничани скаржаться, падають і ламаються, а влада розводить руками, мовляв, навіть у Німеччині гірше.
В міському травмпункті сьогодні – черга. Адже, завдяки погоднім умовам та посильній праці комунальників Хмельницький перетворився на суцільну ковзанку. Поломані хмельничани не приховують обурення.
З 9-ої ранку до 12-ої, себто за три години у травмпункт звернулося 70 людей. Тих, котрі поки чекають на допомогу – в рази більше. Лікарі не приховують, не встигають справлятися – у всіх мокрі спини. Це при тому, що на зміну сьогодні додатково вивели кілька травматологів.
Ось ця пані, певна, у неї перелом. Як і решта присутніх в травмпункті, послизнулась і впала. Переконана, чому хмельничани калічаться треба питати не у них самих, а у влади, котра для того, аби на ковзанці «Хмельницький» більше ніхто не постраждав, нічого не робить.
Власне, те, що робиться на хмельницьких вулицях, тротуарах і у дворах, міська влада, якраз трагедією не вважає.
Де саме сиплять нам, на жаль, побачити не довелося. Перший випадковий двір і льодова ковзанка. Ті, хто іще не покалічився, ледь-ледь переставляють ноги, аби не впасти. Сподіваються лише на волю Божу. Бо на комунальників надії – жодної. У них, як і в міської влади, 150 відмовок і жодної дії. Заступник міського голови, списує все на стихію. Каже, навіть в Німеччині – гірше. А, от, у Кам’янці, чомусь краще. На початку тижня ще не було. Але стало. У понеділок там ситуація була на кшталт нашої. Її вирішили вже до вечора. За те, що місто над Смотричем не почистили й не посипали всі керівники, котрі відповідають за цей процес отримали по догані. І, не повірите, результат не забарився.
В Хмельницькому так кардинально боротися із комунальниками не збираються. Заступник міського голови переконаний, догана – не дієвий метод.
Зважаючи на позицію міської влади та прогноз погоди, виходити з домівок поки все не розтане хмельничанам не варто. Та й виїздити за місто – теж. В зв’язку із тим, що на дорогах місцевого значення – небезпечно Служба автомобільних доріг області ввела обмеження на рух важкогабаритного транспорту та автобусів. Кажуть, таким чином не хочуть спричинити дискомфорту тим, кому потрібно в дорогу. Навпаки, враховуючи прогнози синоптиків, хочуть попередити нещасні випадки. Наразі на дорогах краю працюють. Причому, не припиняючи роботи із 5-ої ранку п’ятниці. Аби водії не ковзали, а їхали зробили все можливе.
Дорожники додають, міняється погода – міняється ситуація. Єдине, що залишається незмінним – працюватимуть чи не цілодобово.
Loading...

Новина дня

Льодовий хмельницький: комунальники знову в шоці Безкоштовна ковзанка для хмельничан. Після чотирьох локальних у Хмельницькому відкрили загальноміську.

Ексклюзив

Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
03.02.2017 12:41
Тележурнал Відродження. Випуск № 49
  
03.02.2017 11:42
Тележурнал Відродження. Випуск № 48
  
02.02.2017 14:24
Досить! Запис прямого ефіру від 1 лютого
  Гість студії - Валерій Онісьєв - начальник Хмельницького відділу поліції....
02.02.2017 09:59