Хмельницькі рятувальники розповіли жителям Гвардійського про пожежну безпеку

Четвер, 09 лютого 2017, 17:58
Хмельницькі надзвичайники провели комплексне профілактичне відпрацювання села Гвардійське. Це вже не перший подібний захід працівників ДСНС, оскільки опалювальний сезон продовжується і не буде зайвим вкотре нагадати людям про основні правила безпеки у побуті. Крім того, завітали вогнеборці і до місцевих школярів та навчили їх користуватись вогнегасником.
Опалювальний сезон триває, тому працівники ДСНС постійно нагадують людям основні правила пожежної безпеки у побуті. Так, рятувальники провели профілактичне відпрацювання села Гвардійське.
Особлива увага приділяється одиноким громадянам, багатодітним та малозабезпеченим сім’ям, людям похилого віку.
У процесі заходу працівники ДСНС велику увагу приділили роз’ясненню правил пожежної безпеки при користуванні приладами пічного опалення та електропобутовими приладами, перевірили стан пожежної безпеки домогосподарств найменш захищених верств населення. Багатодітним сім’ям нагадали про те, що необхідно пильно слідкувати за дітьми під час опалення будинку. Адже часто, в будинках з пічним опаленням, діти травмуються, отримують опіки і навіть можуть граючись, спричинити пожежу. Та й самим батькам варто дотримуватись правил пожежної безпеки.
Заступник гвардійського сільського голови каже, на щастя, нещасних випадків із пожежами в їх селі не багато. Переконана – це результат спільної роботи соціальних служб та рятувальників.
Завітали рятувальники і до Гвардійської гімназії. Адже дітям, як нікому, важливо розповідати про заходи безпеки та правильну поведінку з вогнем. Надзвичайники роздали школярам листівки з вимогами правил пожежної безпеки та навчили користуватись вогнегасником.
Є у селі Гвардійське і своя пожежна команда. Тут цілодобово чергують рятувальники і за першої необхідності готові прийти на допомогу.
Під час проведеного комплексного відпрацювання надзвичайники звернули особливу увагу господарів осель на забезпечення належного протипожежного стану помешкань, дотримання громадянами правил пожежної безпеки у поводженні з відкритим вогнем, користуванні електроприладами та пічним опаленням.
Loading...

Новина дня

Черговий вантаж в Авдіївку Допомогти у біді – черговий вантаж відправили хмельничани в Авдіївку.

Ексклюзив

Підсумковий випуск новин від 12 лютого
  Копистинські ядохімікати, аграрний форум у Хмельницькому та захмарні зарплати суд...
13.02.2017 13:51
Програма “Свят коло”. Разом із піснею живе Україна.
  
10.02.2017 11:37
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
10.02.2017 10:49
Тележурнал ”Відродження”. Випуск № 51
  
10.02.2017 09:57