Розмитнення, як у Європі

Середа, 22 лютого 2017, 16:22
Розмитнення, як у Європі, нині вимагали у Хмельницькому. Громадська організація «Громадський контроль Поділля» перекрила рух на вулиці Західно-Окружній поблизу митного поста «Хмельницький-центральний». Кілька десятків протестувальників від сьомої ранку невпинно ходять по пішохідному переході біля митниці.
Хмельницький, Шепетівка, Теофіполь… Водії автомобілів на іноземній реєстрації з різних куточків краю рухаються живим ланцюгом по пішохідному переході поблизу митниці. Пан Іван до обласного центру приїхав із Теофіполя.
Каже, доєднався до мітингу, бо звичайному українцю на авто з Європи заробити ще можна, а от на його розмитнення в Україні – нереально.
Ба більше, від початку цього року будь-яке авто розмитнити на території України не вдасться – лише автомобілі з екостандартом Євро5 і вище. А ціни на такі авто – захмарні.
Втім, поставити цього питання владі активістам не вдалося – перекриття під’їзду до митниці, мабуть не зацікавило ані посадовців області, ані міста,ані самої митниці.
Та збирати речі активісти не планують – акцію обіцяють проводити безстроково.
 
Loading...

Новина дня

Наркевицька ОТГ відтепер із власним дільничним та громадським формуванням Наркевицька об’єднана територіальна громада – перша в краї, котра віднедавна обзавелася власними – дільничним та громадським формуванням. У рамках програми «Громада і порядок», на яку цьогоріч виділили аж 80 тисяч гривень, таким чином тут намагаються самотужки убезпечити жителів 16 сіл, належних до ОТГ. Своїх правоохоронців громаді тут презентували у середу – в оновленому спортзалі. Це – іще одне надбання, котре, на глибоке переконання керівництва села, також позитивно вплине на жителів усіх населених пунктів.

Ексклюзив

Авторська програма Ганни Лернатович "Дорогою спасіння"
  Церква - це місце спілкування з Богом. ...
24.03.2017 15:24
Підсумковий випуск новин від 19 березня
  Реакція на розгін блокади, перше свято добровольця та як не стати жертвою недо...
22.03.2017 12:25
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
22.03.2017 11:39
Момент Істини. Ефір від 21 березня
  Гість студії - Степан Кушнір - голова Молодіжного клубу розвитку...
22.03.2017 10:47