Податковій міліції – ні. Народні обранці відмовилися голосувати за законопроект, що передбачав відновлення цієї структури

П'ятниця, 24 лютого 2017, 16:24
Закон про спадщину, чи спроба відновлення податкової міліції. Одним із «нашумілих» законопроектів 23 лютого став закон про спадщину. В пояснювальній записці йдеться, що саме цим законодавчим актом скасовується оподаткування і здійснення грошової оцінки спадкоємцями першої та другої черг. Проте не все так просто. Окрім того, одним із пунктів даного закону пропонувалося відновити діяльність податкової міліції.
23 лютого, Верховна рада продовжила свою роботу. На порядку денному ряд законопроектів, як першого так і другого читання. В основному вони стосувалися змін до кримінального законодавства, банківської справи та силового блоку. У цей день у другому читання мали б прийняти законопроект про оподаткування спадщини. Нагадаємо перше читання відбулося ще у літку 2016. Одним із авторів законопроекту виступила Ніна Южаніна. Проте не так сталося, як гадалося депутати блокують трибуну.
Як результат - закон не прийнято. Чому ж депутати на надали зелене світло цьому законодавчому акту пояснив Сергій Лабазюк. Каже, в документі йдеться про відновлення податкової міліції.
Нагадаємо, саме у податковій міліції було знайдено 200 млн. грн. готівкою. Звідки кошти – невідомо.
Від подій у сесійній залі до кулуарів. Допоки народні обранці голосують, тут проводять екскурсії та збирають кошти для дітей Криму. Акцію «Рука допомоги», зініційовано в рамках Днів Криму у Верховній Раді. Однією із учасників заходу стала і Росінська Надія. Сьогодні сюди жінка приїхала із помічницями. Привезли традиційні страви та різні смаколики.
Додають, з початку подій весни 2014 – життя змінилося. Тому саме так намагаються підтримати тих, хто найбільше постраждав у війні.
Loading...

Новина дня

Податковій міліції – ні. Народні обранці відмовилися голосувати за законопроект, що передбачав відновлення цієї структури Закон про спадщину, чи спроба відновлення податкової міліції. Одним із «нашумілих» законопроектів 23 лютого став закон про спадщину. В пояснювальній записці йдеться, що саме цим законодавчим актом скасовується оподаткування і здійснення грошової оцінки спадкоємцями першої та другої черг. Проте не все так просто. Окрім того, одним із пунктів даного закону пропонувалося відновити діяльність податкової міліції.

Ексклюзив

Момент Істини. Запис прямого ефіру від 23 лютого
  Гості студії - журналісти Неля Шпулак та Володимир Гординський...
24.02.2017 12:34
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
24.02.2017 11:41
Програма “Свят коло”
  Українська пісня - одна із святинь нашого народу.
24.02.2017 10:47
Тележурнал ”Відродження”. Випуск № 53
  
24.02.2017 09:59