У Хмельницькому проведуть перший Форум економічного розвитку міста

П'ятниця, 10 березня 2017, 10:51
Планується залучити 750 учасників.

У Хмельницькому 27 квітня цього року заплановано провести Перший щорічний Форум економічного розвитку «Ринок інновацій та можливостей». За інформацією міської ради, під час форуму розроблятимуться інвестиційні проекти, його мета - об’єднати підприємців та інвесторів у баченні спільного майбутнього міста.

«Фокус Форуму співпадає з напрямками економічного розвитку Хмельницького, зростання малого та середнього бізнесу, мунуципальної інфраструктури, урбаністичного життя, освіти та публічної довіри до влади. Тематика заходу перегукується зі стратегічним баченням нашого міста - “Хмельницький – ринок інновацій та можливостей”», - повідомляє прес-служба міської ради.

Форум економічного розвитку міста Хмельницького відбуватиметься у формі ТЕD-конференції з 11-ма доповідачами. Серед учасників - підприємці та громадські активісти міста й області, представники іноземного бізнесу, міжнародних організацій, мери міст-побратимів Хмельницького, посли іноземних країн в Україні, а також усі, хто зацікавлений у кращому майбутньому міста. Загалом близько 750 учасників.

«У зв’язку з тим, що Стратегія міста Хмельницького до 2025 року розробляється як «Хмельницький – ринок інновацій та можливостей”, теми усіх спікерів, які будуть брати участь у Форумі, ми розділили на дві частини: можливість (можливість для представників бізнесу скористатися одним із заходів для того, щоб покращити свої позиції) та інновація (ми надаємо інформацію підприємцям про те, що вони можуть використовувати у своїй діяльності нові інноваційні підходи), - зазначив заступник міського голови Володимир Гончарук під час засідання оргкомітету. – Ми вибрали 11 спікерів і теми, які мають бути озвучені на цьому Форумі».

Передуватиме Форуму старт-вечірка, яка відбудеться 28 березня у приміщенні дитячої школи образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва (вул. Проскурівська, 65). Наступне засідання робочої групи відбудеться 11 квітня.

Перший щорічний Форум економічного розвитку міста Хмельницького «Ринок інновацій та можливостей» відбудеться 27 квітня о 9.30 в обласному академічному музично-драматичному театрі ім. М. Старицького. Початок реєстрації учасників – о 8.00.

Сайт новин "Є"

Loading...

Новина дня

Чому Дунаєвецька районна рада офіційно не підтримала торговельну блокаду окупованих територій Партія сказала – треба: у Дунаївцях районна рада офіційно не підтримала торговельну блокаду окупованих територій. Звернення до Верховної Ради, Кабміну та Президента на розгляд позачергової 15 сесії виніс заступник голови райради Віталій Білогаш. Каже, сподівався на свідомість та підтримку колег, натомість отримав відкоша. Із 24 обранців, присутніх на пленарному засіданні, лише 8 проголосувало за. Шістнадцятеро… утримались. Віталій Білогаш каже, так сталось не через особисту позицію кожного окремого депутата, а через політику та партійну приналежність. Через те, що депкорпус не пішов за думкою виборців, заступник голови районної ради навіть склав свої повноваження.

Ексклюзив

Момент Істини. Запис прямого ефіру від 9 березня
  Гості студії: Андрій Лужняк та Таїса Антонова - експерти з пен...
10.03.2017 09:59
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
09.03.2017 11:53
Момент Істини. Запис прямого ефіру від 7 березня
  Гість студії - Хмельницький міський голова Олександр Симчишин...
09.03.2017 10:48
Тижневик Преміум-ліги. Випуск №16
  Огляд ігрового вікенду у відкритому чемпіонаті міста з футзалу....
09.03.2017 09:59