Центр надання підримки учасникам АТО

Вівторок, 28 березня 2017, 16:42
Вони допомогли майже п*ятьом тисячам армійців та їхнім рідним. У Хмельницькому з кінця 2015 року працює центр надання підтримки учасникам АТО. Звертаються сюди за сприянням в оформленні документів. Адже, часто, через бюрократію атовцям важко віднайти правду у владних кабінетах.
Доки Наталія Дзекар – координатор Хмельницького центру допомоги учасникам АТО веде прийом бійців та їхніх рідних, донька Богданка терпляче чекає на маму. На вулиці шкільні канікули – дівчинка воліє бути поряд.
У волонтерів, які працюють у центрі напружений робочий графік. У офіці двері відчинені протягом усього тижня, працюють координатори і на виїздах по області.
 
Володимир Шрубковський потрапив до війська під час першої хвилі мобілізації. Потрапивши у 95 бригаду пройшов найгарячіші точки АТО 2014 – 15 років, тож добре знає з якими проблемами зіштовхуються вояки після повернення додому з війни.
До центру допомоги учасникам АТО, що у Хмельницькому з осені 2015 року звернулися близько п*яти тисяч вояків та членів їхніх родин. Якщо у перші два роки війни основною проблемою для бійців було отримання статусу учасника бойових дій, то сьогодні армійцям необхідна реабілітація. І тут варто було б брати приклад із країн НАТО.
За час роботи центру налагодили співпрацю із військовими частинами Хмельниччини та комісаріатами. Тож армійці знають – аби не оббивати пороги можновладців, йдуть туди, де знають, а головне можуть допомогти.
Loading...

Новина дня

Дві платіжки за газ Замість однієї платіжки за газ краяни отримають дві. В області з першого квітня зміниться дизайн платіжок за спожитий природний газ. Окрім звичних для краян колонок про використаний об'єм та поточні покази лічильника, громадяни матимуть змогу ознайомитися із калорійністю газу. Крім того, обсяги спожитого палива будуть розраховані у трьох одиницях виміру. Як запевняють у «Хмельницькгазі», це дасть змогу споживачам оцінити можливість використання електроенергії та твердого палива.

Ексклюзив

Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
30.03.2017 11:49
Досить. Запис прямого ефіру від 29 березня
  Гості студії: Іван Остапішин - начальник сектору безпеки дорожнього руху; ...
30.03.2017 10:48
Тележурнал ”Відродження”. Випуск № 56
  
29.03.2017 13:24
Підсумковий випуск новин від 26 березня
  Одразу три мітинги у Хмельницькому, перший дільничний з’явився в тергромаді та...
29.03.2017 11:40