У Ярмолинцях на хабарі у 8 тисяч гривень впіймали поліцейського

П'ятниця, 31 березня 2017, 11:39
Поліцейський обіцяв не направляти до суду матеріали.

 Інспектора з дорожнього нагляду Ярмолинецького відділу поліції 30 березня затримали на хабарі. Поліцейського викрила прокуратура спільно зі співробітниками СБУ та управління Департаменту внутрішньої безпеки поліції.

Як повідомляють у прокуратурі, інспектор обіцяв не направляти до суду матеріали про скоєння адміністративного правопорушення.

«Правоохоронці зафіксували факт керування транспортним засобом особою у нетверезому стані, у зв’язку із чим складено протокол про адміністративне правопорушення, передбачене ст. 130 КУпАП).

У подальшому поліцейський поставив вимогу дружині правопорушника передати йому хабар в розмірі 8 тис. грн. за не направлення до суду для розгляду по суті зібраних матеріалів про скоєння адміністративного правопорушення. Окрім цього, за вказану неправомірну вигоду правоохоронець мав повернути тимчасово затриманий транспортний засіб та реєстраційні документи на нього», - зазначають у прокуратурі.

Поліцейського затримали

Після одержання обумовленої ним суми хабара правоохоронця викрито «на гарячому» та затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За вказаним фактом слідчим відділом прокуратури області здійснюється досудове розслідування за ч.3 ст.368 (одержання службовою особою неправомірної вигоди для себе, за вчинення в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду будь-якої дії з використанням наданого їй службового становища, поєднаному з вимаганням неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України.

Сайт новин "Є"

Loading...

Новина дня

Ротація спецпідрозділу «Богдан» Одні поїхали - інші приїхали. Напередодні до Хмельницького повернулися бійці спецпідрозділу поліції «Богдан». На сході країни чоловіки несли службу два місяці, аби громадяни тамтешніх районів були в безпеці. Для більшості із правоохоронців це далеко не перша ротація.

Ексклюзив

Авторська програма Ганни Лернатович ”Дорогою спасіння”
  Великий піст - благодатний час покаяння....
31.03.2017 18:44
Тележурнал ”Відродження”. Випуск № 57
  
31.03.2017 18:28
Момент Істини. Запис прямого ефіру від 30 березня
  Гості студії: Степан Кушнір - голова Хмельницького молодіжног...
31.03.2017 09:56
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
30.03.2017 11:49