У парку Чекмана ведмідь загриз ведмедицю Маргошу

Понеділок, 10 квітня 2017, 09:52
Тварина померла.
У хмельницькому зоокутку, що в парку імені Чекмана, ведмідь загриз ведмедицю. Це трапилося сьогодні, близько 12 години, на очах в очевидців, повідомляють патрульні.

Трирічна ведмедиця Маргоша перебувала в іншій клітці, як трапилося, що ведмідь Тімофій зміг дістати її – незрозуміло. Люди кажуть, він практично відгриз їй голову.

Після інциденту має зібратися спеціальна комісія, щоб визначити долю ведмедя. Може трапитися, що Тімоху доведеться присипити.

Як розповіла сайту "Є" колишня працівниця зоокуточка Наталія Розум'як, яка пропрацювала там понад 13 років, нічого потібного на її пам'яті не траплялося. Жінка каже, ведмідь міг гратися з іншими тваринами, але не був агресивним. Можливо, він напав на ведмедицю, бо був голодним.

Зв'язатися з дирекцією парку за офіційним коментарем поки не вдалося.
Сайт новин "Є"
Loading...

Новина дня

Хмельничани найбільш охочі до армійської служби за контрактом в Україні Хмельничани найбільш охочі до армійської служби за контрактом в Україні. Бажаючих взяти до рук зброю не бракує – підписують договори як з військовими частинами в області, так і за її межами. Військові комісари кажуть – ажіотаж пов*язаний, із обіцяним привабливим грошовим забезпеченням, та й патріотизму нашим хлопцям та дівчатам не бракує.

Ексклюзив

Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
13.04.2017 10:49
Досить. Запис прямого ефіру від 12 квітня
  Гості студії - Інна Глега - начальник сектору комунікації ГУНП у Хмельницькі...
13.04.2017 09:57
Момент Істини. Ефір від 11 квітня
  Гості студії: Олег Олексієнко - радник Хмельницького міського голови з питань велоіндустрії...
12.04.2017 09:54
Програма “Зелена варта”
  “Парк єдності” висадили у Ярмолинцях.
11.04.2017 16:14