Хмельничани побутовими умовами задоволені, та містом своїм не гордяться

Понеділок, 10 квітня 2017, 17:32
Хмельничани побутовими умовами задоволені, та містом своїм не гордяться. Міський голова нині представив рейтинг обласних центрів. У щорічному звіті, створеному на основі соціологічного опитування, Хмельницький розділив четверте місце із Маріуполем та Івано-Франківськом. Фактично позиція нашого обласного центру за рік не змінилася. Втім, за кількома показниками рейтинг впав, за іншими – зріс.
Презентували рейтинг обласних центрів на щорічному круглому столі міських голів минулої п’ятниці. Очільник Хмельницького зізнається: деякі результати стали для нього несподіванкою.
 
Крім того, донизу поповзли індекси з екології, опалення та поліції. Покращилися показники задоволеності містян дитячими садками, спортивними закладами та парками й скверами. Участь у соціологічному опитуванні взяли майже двадцять тисяч респондентів по всій країні. Вони самі визначали оцінку за ту чи іншу послугу, яку отримують від міста. Тому результати досить суперечливі.
Найнижчу позначку заробило наше місто з доступу для людей з інвалідністю. Гірше ніж, у Хмельницькому, вважають, жителі обласного центру, немає ніде. В загальному ж хмельничани побутовими умовами в місті задоволені, та попри це містом своїм не гордяться.
Loading...

Новина дня

Здай зброю – спи спокійно! Здай зброю – спи спокійно! Хмельничани не надто активно, утім, роззброюються. З 1 квітня в Україні стартував традиційний місячник добровільної здачі зброї. За 10 днів операції хмельничани вже встигли здати 14 одиниць. Травмати, газові пістолети та мисливська гладкоствольна – хтось позбувається зброї назавжди, а хтось, реєструє офіційно для того, аби в подальшому на законних підставах користуватися. Власне, таких наразі – 7 чоловік. Усі вони, відповідно до правил місячника, не несуть кримінальної відповідальності.

Ексклюзив

Момент Істини. Ефір від 11 квітня
  Гості студії: Олег Олексієнко - радник Хмельницького міського голови з питань велоіндустрії...
12.04.2017 09:54
Програма “Зелена варта”
  “Парк єдності” висадили у Ярмолинцях.
11.04.2017 16:14
Про здоров'я. Запис прямого ефіру від 10 квітня
  Гість студії - Андрій Кланца - головний лікар Хмельницького обласн...
11.04.2017 15:32
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
11.04.2017 14:29