За енки з школи вигнали б, а з облради – можна?

Четвер, 13 квітня 2017, 17:45
За енки з школи вигнали б, а з облради – можна? «Чесно» вперше показали обласних обранців-прогульників. Восьмеро депутатів за результатами 2016-го взагалі потрапили у список потенційних відкликанців, тобто за законом, їх можна позбавити депутатського мандату. Всього ж до списку прогульників потрапили тридцять троє обласних обранців із вісімдесяти чотирьох.
Сім сесій і стільки ж засідань комісій. Задається, небагато днів на рік потрібно було виділити обласним обранцям, аби виконати свій громадянський обов’язок. Втім, далеко не всі змогли впоратися.
Представники «Чесно» навіть спробували дізнатися причини прогулів більшості.
Згідно з законом України «Про статус депутатів місцевих рад» пропуск депутатом місцевої ради протягом року більше половини пленарних засідань ради або засідань постійної комісії є підставою для його відкликання. Втім, процедура надскладна для реалізації.
Об’єктивно оцінюючи картину, чеснівці й не сподіваються на відкликання хоч би одного обласного обранця, та прагнуть, аби електорат знав за кого голосує, й, хто, покладені на нього обов’язки просто ігнорує.
Loading...

Новина дня

На Хмельниччині через ревнощі чоловік мало не спалив власну дитину Я тебе породив, я тебе і вб’ю: на Хмельниччині через ревнощі чоловік мало не спалив власну дитину. Жахливий випадок трапився у селі Малашівці. 32-річний Олександр спершу побив свою співмешканку, а потім влаштував пожежу в будинку, де знаходився його 11-місячний син. На щастя, від підпалу ніхто не постраждав – всі залишились живі та здорові. А, от, палію загрожує тюрма.

Ексклюзив

Підсумковий випуск новин від 16 квітня
  Чого чекати від тарифів, кого вчитимуть у школі для велосипедистів і у скільки в...
19.04.2017 12:27
Спортцентр. Випуск від 18 квітня
  
19.04.2017 11:39
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
19.04.2017 10:48
Момент Істини. Запис прямого ефіру від 18 квітня
  Гість студії - Андрій Мартинюк - голова ГО "Екоклуб", м. Рівне...
19.04.2017 09:57