Славута відмовилась приймати львівське сміття

П'ятниця, 14 квітня 2017, 10:48
Про це повідомляють у міськраді.

Мер Львова Андрій Садовий звернувся до Славутської міської ради з проханням захоронити частини твердих побутових відходів на території місцевого сміттєзвалища. Про це повідомляють у на офіційному сайті міськради. Натомість  КП «Славутське ЖКО» відмовило у проханні львів'янам

“На жаль, допомогти Львову у захороненні ТПВ немає спроможності, оскільки, наше сміттєзвалище переповнене й потребує розширення, реконструкції та рекультивації. Наразі проводяться проектно–кошторисні роботи по розширенню полігону твердих побутових відходів”, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що сто тонн львівського сміття планують вивезти на старокостянтинівський полігон. А у Шепетівському та і Волочиському районах виявили купи сміття, у який знайшли чеки та квитанції зі Львова.
Сайт новин "Є"
Loading...

Новина дня

На Хмельниччині через ревнощі чоловік мало не спалив власну дитину Я тебе породив, я тебе і вб’ю: на Хмельниччині через ревнощі чоловік мало не спалив власну дитину. Жахливий випадок трапився у селі Малашівці. 32-річний Олександр спершу побив свою співмешканку, а потім влаштував пожежу в будинку, де знаходився його 11-місячний син. На щастя, від підпалу ніхто не постраждав – всі залишились живі та здорові. А, от, палію загрожує тюрма.

Ексклюзив

Підсумковий випуск новин від 16 квітня
  Чого чекати від тарифів, кого вчитимуть у школі для велосипедистів і у скільки в...
19.04.2017 12:27
Спортцентр. Випуск від 18 квітня
  
19.04.2017 11:39
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
19.04.2017 10:48
Момент Істини. Запис прямого ефіру від 18 квітня
  Гість студії - Андрій Мартинюк - голова ГО "Екоклуб", м. Рівне...
19.04.2017 09:57