Ціни на молоко та програма «Доступні ліки» - гаряча лінія в Хмельницькій ОДА

Вівторок, 18 квітня 2017, 15:24
На зв’язку – влада. В обласній адміністрації відповіли на запитання подолян. Жителів краю цікавила заготівельна ціна на молоко та програма «Доступні ліки». На її впровадження з державного бюджету виділили більше 16 мільйонів гривень.
З рецептом лікаря – в аптеку по безкоштовні мікстури. Такий механізм дії програми «Доступні ліки». Поки на Хмельниччині тільки розпочинають роботу у районах, адже право на безоплатні пігулки мають люди лише з певними захворюваннями.
 
Проект з розвитку інклюзивної освіти нещодавно на Хмельниччині презентувала Марина Порошенко. За умови правильного оформлення дитини в школу, на виховання такого учня держава виділятиме 26 тисяч гривень. Зараз ця цифра становить трохи менше половини від цієї суми.
Закупівельна ціна на молоко – актуальна тема для селян. Щоразу з настанням весни вартість цього продукту падає. Селяни зі Славутського району жаліються – завод з Житомирщини не доплачує їм за здану сировину.
В адміністрації проблему із заготівельними цінами на молоко пообіцяли передати на вирішення у департамент агропромислового розвитку.
Loading...

Новина дня

Прикордонники навчалися тактичній медицині Врятувати побратима. В Хмельницькому на навчальному центрі Національної академії Державної Прикордонної служби України ім. Богдана Хмельницького відбулися масштабні навчання із тактичної медицини. Аби навчити курсантів-випускників до закладу навідалися волонтери, які в свій час мали змогу пройти курс підготовки в Канаді за стандартами НАТО.

Ексклюзив

Авторська програма Ганни Лернатович ”Дорогою спасіння”
  Великдень - єднання неба і землі...
21.04.2017 18:19
Досить. Запис прямого ефіру від 20 квітня
  Гості студії: Роман Мартинюк - речник Управління патрульної поліції у Хмельн...
20.04.2017 09:57
Підсумковий випуск новин від 16 квітня
  Чого чекати від тарифів, кого вчитимуть у школі для велосипедистів і у скільки в...
19.04.2017 12:27
Спортцентр. Випуск від 18 квітня
  
19.04.2017 11:39