В честь загиблого прикордонника у Новій Ушиці назвали вулицю

П'ятниця, 28 квітня 2017, 18:52
Перейменували на честь героя АТО. В Новій Ушиці на честь загиблого прикордонника перейменували вулицю, на якій і мешкав Олександр Дзюбелюк. Ворожий снаряд в 2014 році забрав його життя. Аби вшанувати пам'ять побратима, до населеного пункту приїхали прикордонники та керівництво національної академії Державної прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького.
28 квітня в селищі міського типу Нова Ушиця одну із вулиць перейменували на честь загиблого односельчанина - прикордонника Олександра Дзюбелюка. В 2007 році Олександр Миколайович вступив до лав прикордонників. Після закінчення навчання молодий лейтенант у 2011 році пішов нести службу у Могилів-Подільському прикордонному загоні. Товариші кажуть, це була активна та цілеспрямована людина, яка знала військову справу та розуміла, що таке бути прикордонником.
 
Саме через ці переконання у червні 2014-го, коли розпочалася Російсько Українська війна, разом із своїми товаришами вирушив боронити національні рубежі. Їхній підрозділ став на захист контрольно-пропускного пункту «Добжанський», що на Луганщині.
За численні заслуги та, головне, за мужність, яку військовослужбовець проявив, виконуючи небезпечне завдання. Вулицю, на якій раніше мешкав, було перейменовано в його честь.
В 2014 році указом Президента України Олександра Дзюбелюка було нагороджено орденом «За Мужність» ІІІ ступеня посмертно.
Loading...

Новина дня

В честь загиблого прикордонника у Новій Ушиці назвали вулицю Перейменували на честь героя АТО. В Новій Ушиці на честь загиблого прикордонника перейменували вулицю, на якій і мешкав Олександр Дзюбелюк. Ворожий снаряд в 2014 році забрав його життя. Аби вшанувати пам'ять побратима, до населеного пункту приїхали прикордонники та керівництво національної академії Державної прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького.

Ексклюзив

На Варті. Запис прямого ефіру від 27 квітня
  Гості студії: Вікторія Дзяна - волонтер, голова БО "Хмельницький обласний...
28.04.2017 09:53
Момент Істини. Ефір від 25 квітня
  Гість студії - Костянтин Пархоменко - організатор фестивалю "Форпост"...
27.04.2017 13:28
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
27.04.2017 12:37
Про здоров'я. Запис прямого ефіру від 24 квітня
  Гість студії - Олександр Мирний - головний епідеміолог області...
27.04.2017 11:48