Троє на старенького: у Летичеві затримали групу зловмисників, які грабували пенсіонерів

Четвер, 04 травня 2017, 17:43
Вінничани продовж кількох місяців живилися грішми, котрі їх жертви збирали на похорони. Молодики проникали в оселі стареньких і відбирали усі заощадження. Частенько нелюди застосовували силу – навіть тоді, коли спротиву не отримували. «Працювали» на території Вінницької та Хмельницької областей. А попались у Летичеві. За скоєне попередньо їм світить до 12 років тюрми.
Цей чоловік – остання жертва зловмисників. Незважаючи на те, що серйозних побоїв не отримав, старенький і досі не може відійти від пережитого. Таких як він – постраждалих від рук групи нелюдів, котрі били та грабували пенсіонерів, припускають поліцейські, на Хмельниччині від 6-ти до 8-ми чоловік.
Таким промислом, як встановили правоохоронці, займалося троє вінничан. Найстаршому затриманому – 48, наймолодшому – 20. Останній розкрив нехитрий план грабежу.
Правоохоронці розповідають, усі чоловіки – раніше судимі. Покарання відбували за аналогічного виду злочини.
Наразі зловмисники перебувають в ІТТ. Їм вже оголосили про підозру.
Loading...

Новина дня

Круглий стіл влади і перевізників Одні запитували, інші відповідали та пропонували. В Хмельницькому відбулася зустріч приватних перевізників міста і владних структур обласного центру. За кілька годин дискусії обговорили чимало важливих питань. Приватників найбільше турбують нелегали, які забирають і без того малі заробітки. А представників владних органів цікавила якість перевезень.

Ексклюзив

Момент Істини. Ефір від 9 травня
  Гість студії - координатор руху "Чесно" у Хмельницькій області Олег Черненко...
10.05.2017 15:02
Тележурнал ”Поруч один одного”. Випуск 57
  
10.05.2017 12:42
Авторська програма Богдана Любиченка "Спортцентр"
  Випуск від 9-го травня.
10.05.2017 09:57
Програма “Свят коло”. Подільська вишивка
  
05.05.2017 18:04