Змагання між школярами у знаннях правил дорожнього руху

П'ятниця, 05 травня 2017, 16:20
У Хмельницькому патрульні та влада міста влаштували змагання між школярами. Позмагатися у знаннях правил дорожнього руху виявили бажання понад 20 шкіл. Переможців обиратимуть за результатом проходження п’яти різних дисциплін - медична допомога у надзвичайній ситуації, безпечна їзда велосипедом, візитка школи, яка дозволить представити індивідуальність кожної команди та справжній екзамен на знання правил дорожнього руху.
Одним із організаторів змагання стали патрульні Хмельницького. Для них навчання дітей справа особлива, оскільки кожного дня на роботі вони стикаються із безліччю важких наслідків недотримання основних правил дорожнього руху. У поліції переконані, просвітницька робота зменшить дитячий травматизм на дорогах міста.
Одним із напрямків змагання було вправне керування велосипедом. На майданчику біля палацу творчості дітей та юнацтва для учасників влаштували їзду з перешкодами. Школярі після довгої підготовки та вивчення усіх правил їзди містом радо діляться засвоєним.
Наступним етапом став справжній екзамен із правил дорожнього руху. Їх зобов’язані знати не тільки водії автомобілів, а й всі учасники дорожнього руху. Також школярі показували на манекенах вміння надавати першу медичну допомогу у різних можливих ситуаціях на дорогах. Команда із 24 школи готувалася майже місяць, аби сьогодні перемогти.
Дбайливе ставлення до свого життя - ось, що повинні усвідомити школярі. Також дітлахи повинні пам’ятати про солідарність на дорогах. Бо одне неправильно прийняте рішення може призвести до непоправних наслідків.
Loading...

Новина дня

Круглий стіл влади і перевізників Одні запитували, інші відповідали та пропонували. В Хмельницькому відбулася зустріч приватних перевізників міста і владних структур обласного центру. За кілька годин дискусії обговорили чимало важливих питань. Приватників найбільше турбують нелегали, які забирають і без того малі заробітки. А представників владних органів цікавила якість перевезень.

Ексклюзив

Момент Істини. Ефір від 9 травня
  Гість студії - координатор руху "Чесно" у Хмельницькій області Олег Черненко...
10.05.2017 15:02
Тележурнал ”Поруч один одного”. Випуск 57
  
10.05.2017 12:42
Авторська програма Богдана Любиченка "Спортцентр"
  Випуск від 9-го травня.
10.05.2017 09:57
Програма “Свят коло”. Подільська вишивка
  
05.05.2017 18:04