В центрі Хмельницького комунальні служби демонтували будівельний паркан

П'ятниця, 05 травня 2017, 17:41
Демонтувати - не будувати. В Хмельницькому близько дев’ятої ранку комунальні служби міста почали зносити будівельний паркан. Металеві конструкції загороджували земельну ділянку, на якій проводилися роботи із будівництва. Як кажуть міські посадовці та начальники управлінь, паркан встановлений на території, яка не належить власнику.
Був паркан - і нема паркану. Близько дев’ятої ранку кілька десятків комунальників почали роботи із демонтажу будівельного паркану по вулиці Кам'янецькій 2а, що поблизу набережної річки Південний Буг. За словами начальника управління житлово-комунального господарства міста, забудовник самовільно захопив близько двадцяти соток землі загального користування.
 
Кілька років тому ця земельна ділянка була віддана в оренду для будівництва торгово-розважального комплексу. Тепер, як кажуть міські посадовці, плани забудовника змінилися і замість триповерхового комплексу може вирости тридцятиповерховий велетень.
Про будівництво високоповерхового житлового будинку знають і сусіди цієї земельної ділянки. Ніла Олексіївна, яка мешкає поряд із будівництвом, переконує, спорудження пятиповерхівки ще куди не йшло, а от вища споруда завдасть шкоди всьому приватному масиву.
Що норми будівництва порушені говорять і екологи. Наголошують, так близько до водної артерії висотки не будують.
Самого власника земельної ділянки при демонтажі не було. На засіданні виконавчого комітету Сергій Пенкаль заявив, що ніякого самозахоплення земельної ділянки він не робив, тим більше, в нього є всі документи, які дозволяють проводити будівництво.
Чи буде побудована багатоповерхівка - покаже час. Але вже зараз можна говорити про майбутню тривалу судову тяганину.
Loading...

Новина дня

9 травня у Славуті пройшло з червоними прапорами 9 травня у Славуті – з радянською символікою. У День Перемоги ветеранські організації міста пройшли вуличною ходою з червоними стягами. Місцеві депутати ініціювали звернення до Служби безпеки та Міністра внутрішніх справ щодо неналежного виконання славутськими полісменами своїх обов’язків.

Ексклюзив

Момент Істини. Запис прямого ефіру від 11 травня
  Гостя студії - заступниця Хмельницького міського голови Галина ...
12.05.2017 09:57
Підсумковий випуск новин від 7 травня
  Знову будують, де не можна, одружуються за добу у Хмельницькому та б'ються на меч...
11.05.2017 12:27
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
11.05.2017 10:48
Досить. Ефір від 10 травня
  Гість студії - Олександр Новосядлий - начальник сектору контролю за обігом зброї у сфері дозвільної сист...
11.05.2017 09:57