Хмельницька поліція програла апеляцію екс-заступнику-махінотару

Середа, 17 травня 2017, 12:47
Вінницький апеляційний суд не побачив достатніх підстав для звільнення Марчука і залишив без змін вирок суду попередньої інстанції

Головне управління Нацполіції в Хмельницькій області програло апеляцію екс-заступнику Володимиру Марчуку, інформує Depo.Хмельницький з посиланням на НГП.

Вінницький апеляційний суд вважає, що накази про звільнення Марчука базуються на припущеннях. Мало того, станом на 1 лютого поточного року підозра про вчинення кримінальних правопорушень Марчуку не повідомлялася, запобіжні заходи стосовно останнього не застосовувалися.

Нагадаємо, Володимира Марчука звільнили з поліції на підставі результатів службового розслідування. Згодом він окружному адмінсуді довів, що його відправили у відставку незаконно, відтак де-юре поновився на посаді заступнка начальника ГУ НП в Хмельницькій області.

Очільник обласної поліції з таким рішенням не погодився і ГУ НП в області подало апеляцію на рішення Хмельницького окружного адмінсуду.

А торік восени у Хмельницькій облполіції спецпідрозділи ГПУ проводили обшуки в кабінеті Володимира Марчука.

Перед тим Генпрокуратура заявила про корупційну схему в поліції Хмельниччини, де перші особи поліції області наживалися на пальному та коштах для АТОшників.

За відомостями прокурорів Луценка, службові особи облполіції впродовж 2015-2016 років організували корупційну схему розкрадання паливно-мастильних матеріалів, а також їх подальшого збуту фізичним особам.

Loading...

Новина дня

Хмельницькі правоохоронці вчергове відправились на Схід Хмельницькі правоохоронці вчергове відправились на Схід. 35-ро спецпризначенців мають змінити своїх колег, котрі, відслуживши 2 місяці, вже в середу повернуться додому. За традицією провести поліцейських у добру путь прийшли рідні, близькі та керівництво.

Ексклюзив

Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
30.05.2017 13:45
Підсумковий випуск новин від 28 травня
  Замість слідчих – детективи, в честь героїв – димові шашки та як громада впливає...
30.05.2017 12:56
Про здоров'я. Запис прямого ефіру від 29 травня
  Гість студії - ортопед-травматолог ХМП №1 Віталій Теслюк...
30.05.2017 11:58
Авторська програма Богдана Любиченка "Спортцентр"
  Випуск від 29 травня
30.05.2017 10:50