Чому зросла ціна на газ?

Четвер, 25 травня 2017, 14:47
Квитанції за газ із новими цінами. Саме такі розрахункові документи отримають подоляни за квітень. З першого числа минулого місяця уряд змінив порядок формування вартості газу як товару, тож кінцева ціна блакитного палива змінилася і нині становить 6 гривень 96 копійок за метр кубічний. Вартість газу залишилася сталою, а от ціна зросла на 8 копійок.
Плюс вісім копійок до ціни на газ. З першого квітня вартість одного кубометру природного газу для населення складає шість гривень дев’яносто шість копійок. Тим, хто за використане у квітні блакитне паливо заплатив, доведеться доплатити.
Ціна зросла через сто вісімдесят сьому постанову Кабміну, яка змінила порядок формування вартості газу.
 
Крім нової ціни приходять і нові платіжки. В них з’явився розділ, якого раніше не було - «Обсяг газу в одиницях енергії». Так показують як взаємозамінюються газ, електрика й тверде паливо.
А ще треба пам’ятати – від 26 квітня змінився порядок призначення субсидій. Тепер борг за два місяці може позбавити державної підтримки. Щоправда газівники пропонують реструктуризацію боргу, якщо до них звернутися.
Loading...

Новина дня

У парку Чекмана з’явився велопатруль Авто-, вело- та піші патрулі. У теплу пору патрульні міста працюють у посиленому режимі. Особливо, у місцях відпочинку та масового скупчення людей. Відтак, на літній період у парку у Чекмана з’явиться велопатруль. Згодом додасться ще один - піший. Не залишається без нагляду і міський пляж. У сезон купання тут працюватиме пляжний патруль.

Ексклюзив

На Варті. Запис прямого ефіру від 8 червня
  Гість студії - речник управління поліції у м. Хмельницькому Роман Мартинюк...
09.06.2017 09:28
"Омріяним шляхом"
  
08.06.2017 18:07
Тележурнал “Відродження”. Випуск №63
  У новій формі до нових перемог.
08.06.2017 17:19
Сердечні вітання
У цьому році «Ексклюзивно» з любов*ю до вас, «Сердечні вітання». Тільки на телеканалах «Ексклюзив» та ТВ 7 +. ...
08.06.2017 09:54